default-image

Οι νεκροζώντανοι του Χάλογουιν

Κόσμος
Οι νεκροζώντανοι του Χάλογουιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χάλογουιν πλησιάζει, η παραμονή της γιορτής  των Αγίων Πάντων, την τελευταία νύχτα του Οκτώβρη και οι κολοκύθες σύμβολο της γιορτής μαζί με του ήρωες των ταινιών τρόμου και των θρύλων ξεφεύγουν από τις οθόνες και τις σελίδες των βιβλίων και βγαίνουν στον πραγματικό κόσμο. Έτσι στο δυτικό Σάσεξ οι νεκροζώντανοι βγήκαν… παγανιά με στόχο να προετοιμάσουν το σκηνικό για το Χάλογουιν και να καταρρίψουν και ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Εκείνο των περισσότερων ανθρώπων μεταμφιεσμένων σε ζόμπι. 200 από αυτούς έδωσαν το παρών με τις πιο περίτεχνες στολές και μακιγιάζ με το ραντεβού να κλείνεται στο λυκόφως. Για δεκαπέντε ολόκληρα λεπτά τα ζόμπι ξεσάλωσαν με τις πιο πρωτότυπες εμπνεύσεις αλλά και με εκείνες που παρέπεμπαν σε κλασικές φιγούρες τρόμου από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με τους όρους που είχαν τεθεί για την κατάρριψη του ρεκόρ οι συμμετέχοντες έπρεπε να έχουν φροντίσει ώστε η μεταμφίεση τους να περιλαμβάνει λευκό πρόσωπο, μαύρα μάτια, το απαραίτητο… τοματόζουμο και να δώσουν μια ξεχωριστή παράσταση για τουλάχιστον 10 λεπτά. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο θεματικό πάρκο της… κραυγής που έχει την τιμητική του με χιλιάδες  επισκέπτες λόγω Χάλογουιν.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News