default-image

Γάλα με σήμα τον... Χίτλερ!

Κόσμος
Γάλα με σήμα τον... Χίτλερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκπληκτοι οι πελάτες εστιατορίων αντίκριζαν τα κεφάλια του Χίτλερ και του Μουσολίνι πάνω στις συσκευασίες μερίδων γάλακτος που συνοδεύουν τον καφέ τους.

Τα "γαλατάκια" που σερβίρονται παραδοσιακά στην Ελβετία μαζί με τον καφέ διανεμήθηκαν σε περίπου 100 εστιατόρια απο μια θυγατρική του ομίλου Migros. Η εταιρεία Elsa ζήτησε συγγνώμη για «αυτό το ασυγχώρητο επεισόδιο».

Υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που μαζεύουν τις διακοσμητικές μεμβράνες αυτών των μερίδων γάλακτος. Οι συγκεκριμένες κατασκευάστηκαν από την εταιρεία Karo, που ειδικεύεται σε αυτό το είδος καλυμμάτων και παρελήφθησαν από την Elsa, οι εσωτερικοί έλεγχοι της οποίας αποδείχτηκαν "ανεπαρκείς", όπως απάντησαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας στην εφημερίδα που δημοσίευσε το θέμα.

Ο όμιλος Migros έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος, διαβεβαιώνοντας ότι στο μέλλον θα γίνονται πιο αυτηροί έλεγχοι ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ μια τέτοια "γκάφα".

Πέρσι, μια παρόμοια υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο στο φεστιβάλ τζαζ του Μοντρέ. Μια φωτογραφία του 4χρονου Γκρεγκορί Βιλμέν, ο οποίος είχε δολοφονηθεί το 1984 στη Βοζ, χρησιμοποιήθηκε από έναν γραφίστα για να εικονογραφήσει μια διαφήμιση στην εφημερίδα του φεστιβάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News