default-image

Τραγωδία: Λευκή τίγρης κατασπάραξε νεαρό σε ζωολογικό κήπο

Κόσμος
Τραγωδία: Λευκή τίγρης κατασπάραξε νεαρό σε ζωολογικό κήπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τέλος από τα δόντια λευκής τίγρεως βρήκε μέσα στο ζωολογικό κήπο του Νέου Δελχί της Ινδίας ένας νεαρός που επισκέφτηκε το χώρο το πρωί της Τρίτης.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο φοιτητής (αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για μαθητή σχολείου) έσκυβε πάνω από τα προστατευτικά κάγκελα του χώρου, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα.

Την άποψη αυτή ενστερνίστηκε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο και ο διαχειριστής του ζωολογικού κήπου Ριάζ Χαν.

Μπροστά στα έντρομα μάτια άλλων παριστάμενων, μία λευκή τίγρης επιτέθηκε στον άτυχο έφηβο και τον σκότωσε, μεταδίδει το ethnos.gr.

Ινδικά κανάλια προέβαλαν εικόνες στις οποίες ο άτυχος νέος φαίνεται να έχει ζαρώσει στον τοίχο του χώρου ενώ η τίγρης τον κοιτάει από κοντινή απόσταση.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο CNN-IBN πως άκουσε κραυγές ενώ ήταν σε παρακείμενο χώρο και αντελήφθη τι συνέβη.

«Έτρεξα στο χώρο των τίγρεων όπου είδαμε μία λευκή τίγρη να έχει πιάσει το φοιτητή από το λαιμό και αυτός να σφαδάζει από τον πόνο. Κάποια παιδιά πετούσαν μικρά κλαδιά και πέτρες στην τίγρη... Υπέφερε για δέκα με δεκαπέντε λεπτά, χωρίς κανείς να τον βοηθήσει».

Σημειώνεται ότι η λευκή τίγρης θεωρείται ότι πλέον ζει μόνο στην αιχμαλωσία, καθώς η τελευταία καταγεγραμμένη περίπτωση θέασης σε ελεύθερο περιβάλλον, το 1958, συνοδεύτηκε από τη θανάτωση του ζώου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News