default-image

Φρίκη: "Η μητέρα μου με ανάγκασε να κοιμηθώ με 1.800 άνδρες"

Κόσμος
Φρίκη: "Η μητέρα μου με ανάγκασε να κοιμηθώ με 1.800 άνδρες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα 7 της έζησε τον τρόμο. Η ιστορία της Άναμπελ Φόρεστ από την Ουαλία, την οποία ανάγκασε η ίδια η μητέρα της να πάει με 1.800 άνδρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών, κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας σοκ.

Η Άναμπελ Φόρεστ έπεσε θύμα της ίδιας της τής μητέρας και μίας σατανιστικής αίρεσης... Η ίδια δήλωσε πως η μητέρα της, η οποία ανήκει στην αίρεση, την ανάγκασε να συνευρεθεί με 1.800 άνδρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Σύμφωνα με την Άναμπελ, από την ηλικία των 7 ετών, η μητέρα της την ανάγκαζε να τη βλέπει την ώρα που έκανε σεξ με τον αρχηγό της αίρεσης Κόλιν Μπάτλεϊ.

Στην ηλικία των 11 ετών έπεσε δύο φορές θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μπάτλεϊ και τρία χρόνια αργότερα το αρρωστημένο ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ο Μπάτλεϊ και η μητέρα της Άναμπελ καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για την κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, ενώ την ίδια τύχη είχε και η σύζυγος του Μπάτλεϊ, καθώς και μία ιερόδουλη, οι οποίες συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια, όπως μεταδίδει το imerisia.gr.

Στο δικαστήριο τα όσα έγιναν γνωστά ήταν αποκρουστικά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Μπάτλεϊ φορούσε ρόμπες με κουκούλα και τραγουδούσε διαφόρους ύμνους, πριν κάνει πράξη τις αρρωστημένες σεξουαλικές του σκέψεις. Μέσα στο σπίτι του είχε κατασκευάσει έναν βωμό, πάνω στον οποίο είχε τοποθετήσει διάφορα φίδια, ενώ γύρω του προσεύχονταν τα μέλη της διαβολικής αίρεσης. Η Άναμπελ, που πλέον έχει τη δική της οικογένεια, βρήκε το θάρρος και μίλησε δημόσια για το «γολγοθά» που πέρασε.

«Τίποτα δεν μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κακιά και δεν πρόκειται να τη συγχωρήσω ποτέ. Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η κακοποίηση που έζησα από εκείνη», τόνισε.

Πριν λίγο καιρό, η Άναμπελ αποκάλυψε όλα όσα έζησε σ' ένα βιβλίο με τη βιογραφία της. Σε αυτό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς η μητέρα της την εξώθησε στην πορνεία και την ανάγκασε να κοιμηθεί με τόσους άνδρες, δίνοντας όλα τα χρήματα που έβγαζε ως ιερόδουλη στην αίρεση.

Όπως ανέφερε, το αρρωστημένο ζευγάρι, ασκώντας ψυχολογική βία, έκανε «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά, κάνοντάς τα να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξουν την πίστη τους.

Η κατάσταση κάποια στιγμή έφτασε στο απροχώρητο. Στα 14 της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ στα 17 έμεινε έγκυος από τον πατριό της. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους έφυγε κρυφά από το σπίτι και δεν ξαναείδε ποτέ ξανά τη μητέρα και τον πατριό της μέχρι την καταδίκη τους το 2011.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News