default-image

Καρότσι με μωρό πέφτει σε ράγες τρένου

Κόσμος
Καρότσι με μωρό πέφτει σε ράγες τρένου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό την επήρεια αλκοόλ φαίνεται πως ήταν η μητέρα μωρού, όταν, χάνοντας τον έλεγχο του καροτσιού, εκείνο έπεσε σε ράγες τρένου.

Οι γονείς ενός 2χρονου παιδιού, το οποίο την τελευταία στιγμή σώθηκε από τις γραμμές τρένου σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Αυστραλία, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του περιστατικού, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σε στιγμιότυπα από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του σταθμού φαίνεται το καρότσι, στο οποίο ήταν δεμένο με ζώνη ασφαλείας το μωρό, να ξεφεύγει από τον έλεγχο της μητέρας και να πέφτει στις ράγες του τρένου.

Αμέσως φαίνεται η γυναίκα να κατεβαίνει στις ράγες και περαστικοί να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Ένας από τους περαστικούς δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό 7 News πως η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun, όπως αναφέρει το protothema.gr, όταν οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν τους γονείς διαπίστωσαν ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το βρέφος υπέστη ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News