Κόσμος

Κάμα σούτρα στους... δρόμους της Ελβετίας

Ακόμα και οι Ελβετοί που θεωρούνται εξαιρετικά απελευθερωμένοι από ταμπού ειδικά στο σεξ έμειναν με το στόμα ανοικτό βλέποντας τις πόλεις τους να έχουν κατακλυστεί από αφίσες κατά του ΑIDS με ζευγάρια να χαίρονται τον έρωτα σε στάσεις... Κάμα Σούτρα και με κάθε… λεπτομέρεια.

Η γυμνή αλήθεια σόκαρε πολλούς κυρίως γονείς και οργανώσεις που τις θεώρησαν άκρως προκλητικές με στιγμιότυπα στο κρεβάτι, στην μπανιέρα και αλλού. Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Μάιο έχει τον τίτλο Love Life, αγάπη για τη ζωή, ανήκει στις Ελβετικές υγειονομικές Αρχές και έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Και για να πιάσουν το σφυγμό του κόσμου οι αρμόδιοι σκέφτηκαν να δείξουν το σεξ όπως ακριβώς είναι με αληθινά ζευγάρια τόσο στρέιτ όσο και γκέι.Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 300 ζευγάρια έστειλαν αίτηση για να φωτογραφηθούν στα πλαίσια της καμπάνιας από τα οποία επελέγησαν πέντε ηλικίας 20 έως 52 ετών.

Ανάμεσα στα κριτήρια επιλογής ήταν η εξωτερική εμφάνιση η άνεση απέναντι στο φακό και βεβαίως το γεγονός ότι θα έπρεπε να καλύπτουν όλα τα σεξουαλικά γούστα.

Σχόλια