default-image

Γάζα: Απεσταλμένος του ΟΗΕ ξεσπά σε κλάματα μετά τον βομβαρδισμό σχολείου

Κόσμος
Γάζα: Απεσταλμένος του ΟΗΕ ξεσπά σε κλάματα μετά τον βομβαρδισμό σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιώνει καθημερινά από πολύ κοντά τη θηριωδία που συντελείται εδώ και εβδομάδες στη Γάζα. Μετά το βομβαρδισμό όμως του σχολείου του ΟΗΕ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους παιδιά που κοιμούνταν στο πάτωμα δίπλα στους γονείς τους δεν άντεξε: τη στιγμή που περιέγραφε όσα έχει δει στο Al Jazeera, ξέσπασε σε κλάματα.

Το βίντεο, που δείχνει τον Κρις Γκάνες, εκπρόσωπο της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες του ΟΗΕ, να ξεσπά σε λυγμούς κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Jazeera με αφορμή τον πρόσφατο βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ όπου είχαν βρει καταφύγιο δεκάδες Παλαιστίνιοι ο κ. Γκίνες ισχυρίστηκε ότι ο ΟΗΕ είχε προειδοποιήσει 17 φορές τον ισραηλινό στρατό ότι στο χώρο αυτό βρίσκονταν άμαχοι και γι' αυτό το λόγο πρέπει να κρατηθεί ανέπαφος.

«Αρνούνται κατηγορηματικά τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, ακόμη και των παιδιών τους. Είναι φρικτό», δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κι ενώ με δυσκολία προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ τη στιγμή που ο δημοσιογράφος του Al-Jazeera τον ευχαριστεί για το χρόνο του, ο Γκάνες, αφού ψελλίζει ένα «παρακαλώ» βάζει το χέρι στο πρόσωπο και καταρρέει, όπως αναφέρει το imerisia.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News