Κόσμος

Ενός χρόνου έγινε ο "Μικρός Πρίγκιπας" της Αλβιόνας

Ένα χρόνο πριν ήταν το πρόσωπο των ημερών για ολόκληρο τον κόσμο ο οποίος είχε καταληφθεί από φρενίτιδα περιμένοντας τα γεννητούρια του νέου γαλαζοαίματου της Βρετανίας.

Ο ενός έτους πλέον πρίγκιπας Γεώργιος, τρίτος στη σειρά διαδοχής για το θρόνο της Βρετανίας, συνεχίζει να παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της Αλβιόνας κάτι που απέδειξε και το πρόσφατο ταξίδι ως την Αυστραλία το πρώτο για το μικρό Γιωργάκι!  

Οι γονείς του, Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ ευχαρίστησαν τον κόσμο για τις ευχές που τους στέλνουν για τα πρώτα του γενέθλια ζήτησε όμως να μην στέλνονται δώρα. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος, αφού από τη μέρα που γεννήθηκε ο Τζορτζ έχει λάβει πάνω από 4000 δώρα από τα οποία πολλά στάλθηκαν στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, άλλα δόθηκαν στους ίδιους τους γονείς τους, όταν τους συναντούσε το πλήθος και πολλά περισσότερα στάλθηκαν ως δώρα επισήμων.

Σημειώνεται ότι τα πιο πολλά δωρίθηκαν από τους γονείς του μικρού πρίγκιπα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά, ενώ κάποια, συμπεριλαμβανομένων ρούχων από Βρετανούς σχεδιαστές έχουν φυλαχθεί από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.  

Από τα πιο πρωτότυπα είναι τα δώρα που του έκαναν γυναίκες από την Κένυα οι οποίες επίσης πανηγύρισαν τα γεννητούρια. Και ποια ήταν αυτά; Μα μια έκταση 53.000 εκταρίων, δυο ταύροι, ένα δαμάλι και μια… κατσίκα!  Και αν έχετε την περιέργεια πως θα γιορταστούν τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα, η απάντηση είναι απλή.

Με τον παραδοσιακό τρόπο. Όπως έγινε γνωστό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ αναμένεται να διοργανώσουν πάρτι γενεθλίων για τον νεαρό πρίγκιπα σήμερα  στο διαμέρισμά τους, στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Γεώργιος φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά κατά την έξοδο από το μαιευτήριο St. Mary στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου 2013.

Σχόλια