default-image

Η επιστροφή των Μόντι Πάιθον

Κόσμος
Η επιστροφή των Μόντι Πάιθον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασαν τριάντα χρόνια από τότε που οι θρυλικοί Μόντι Πάιθον έκλεισαν τον κύκλο της καριέρας τους με το μοναδικό χιούμορ που ακόμα και σήμερα παραμένει επίκαιρο και πανίσχυρο.

Και χθες οι μοναδικοί αυτοί κωμικοί η μάλλον τα εναπομείναντα μέλη της θρυλικής ομάδας, ο Τζον Κλιζ, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Έρικ Άιντλ, ο Τέρι Τζόουνς και ο Μάικλ Πέιλιν, όλοι πια άνω των 70 ετών επέστρεψαν για να χαρίσουν μια μαγική νύχτα στο κοινό της Βρετανικής Μητρόπολης με μια εμφάνιση στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Οι Μόντι Πάιθον παρουσίασαν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά στη σκηνή. Και βέβαια αγαπημένα τραγούδια όπως το αξέχαστο always look on the bright side of life από την ταινία "The Life of Brian" ή "Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης", όπως μεταφέρθηκε στα Ελληνικά.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα θέλοντας να σηματοδοτήσουν τη μοναδική αυτή παράσταση αποχαιρετισμού οι Μόντι Πάιθον έκαναν για άλλη μια φορά κάτι μοναδικό. Ανακαλώντας στη μνήμη αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως το καλύτερο σκετς όλων των εποχών του γκρουπ, το Νορβηγικό γαλάζιο ψόφιο παπαγάλο, έφτιαξαν ένα τεράστιο ομοίωμα του και το έβαλαν σε μια καρότσα για να κάνει το γύρο του Λονδίνου περνώντας φυσικά και από τη διάσημη γέφυρα του Πύργου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News