default-image

Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που "έβρισε" Ισραηλινούς

Κόσμος
Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που "έβρισε" Ισραηλινούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Η σοκαριστική στιγμή σε έναν λόφο στη Σρεντότ καταγράφηκε και στο video της Βρετανής δημοσιογράφου, με εκείνη να το σχολιάζει σε ζωνταντή σύνδεση.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι Ισραηλινοί που πανηγύριζαν για τη στρατιωτική εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας και τους βομβαρδισμούς που σκοτώνουν αμάχους και παιδιά, απείλησαν τη Βρετανή δημοσιογράφο πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο του συνεργείου τους αν εκείνη "έλεγε κάτι λάθος".

Εκείνη, έξαλλη, ανέβασε ένα σχόλιο στο twitter όπου έγραψε: «Ισραηλινοί στο λόφο της Σρεντότ πανηγυρίζουν, καθώς βόμβες προσγειώνονται στη Γάζα απειλούν να καταστρέψουν το αυτοκίνητό μας αν πω καμία λάθος λέξη. Αποβράσματα».

Μόλις ανέβασε το σχόλιο στο twitter, σύμφωνα με το newsit.gr, αμέσως το διέγραψε. Αλλά ακόμη και στο διαδίκτυο τα γραπτά μένουν. Το ίδιο και τα tweets.

Και επειδή η Βρετανή ανταποκρίτρια "τόλμησε" να πει κακή κουβέντα για τους Ισραηλινούς, το CNN θεώρησε σωστό να την απομακρύνει από την περιοχή και να τη μεταθέσει στη Μόσχα.

«Μετανιώνει βαθιά για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε και η οποία απευθυνόταν αποκλειστικά σε όσους απείλησαν το συνεργείο μας. Ασφαλώς δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν άλλον πλην του συγκεκριμένου γκρουπ Ισραηλινών και τόσο η ίδια όσο και το CNN ζητούν συγγνώμη από οποιονδήποτε ενδεχομένως προσεβλήθη», δήλωσε η εκπρόσωπος του CNN.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News