Κόσμος

6000 … Μπάρμπι

Φανατικός της Μπάρμπι δηλώνει ένας 33χρονος από τη Σιγκαπούρη και έχει και τις αποδείξεις για αυτό. 6000 κούκλες συνολικά που έχουν καταλάβει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι του Ζιάνγκ Γιάνγκ. Φυσικά σε τόνους του ροζ που αποτελεί το αγαπημένο χρώμα της Μπάρμπι.

Ο ίδιος έχει ένα μεγάλο πάθος με τα παιχνίδια, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις τάσεις του κοινού, όντας διευθυντής στρατηγικής σε σχετική εταιρεία, όμως, εκείνο με τη διάσημη κούκλα ξεκίνησε όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 13 χρόνων και απόκτησε την πρώτη του Μπάρμπι. Ε, αυτό ήτανε. Σήμερα, διαθέτει ορισμένα από τα σπανιότερα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει και συνεχίζει ακάθεκτος να εμπλουτίζει τη συλλογή του.

Βεβαίως εκτός από τις κούκλες υπάρχουν και τα αξεσουάρ τους, όπως ολόκληρη γκαρνταρόμπα… Η πιο παλιά Μπάρμπι του Ζιάνγκ Γιάνγκ είναι από τη δεκαετία του 60 ενώ βεβαίως στη συλλογή του υπάρχουν οι περιορισμένες και άρα σπάνιες εκδόσεις στη μορφή της Γκρέις Κέλι, της Μπάρμπαρα Στρέισαντ, της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και άλλων πολλών.

Και βέβαια έχει και την πιο ακριβή κούκλα της Σιγκαπούρης που αγόρασε σε δημοπρασία όπως πολλά από τα κομμάτια της συλλογής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος λόγω της δουλειάς του, ταξιδεύει πολύ και δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, ειδικά αν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη καθώς παίρνει σβάρνα τα μαγαζιά ψάχνοντας τις Μπάρμπι που του λείπουν για να εμπλουτίσει τη συλλογή του!   

Σχόλια