Κόσμος

Μακελειό στο Τέξας – Πατέρας σκότωσε τα 4 παιδιά του

Μακελειό στο Χιούστον του Τέξας, όπου, πατέρας  σκότωσε έξι ανθρώπους, ανάμεσά τους και τα τέσσερα παιδιά του, έως ότου παραδοθεί, μετά από τρίωρη «πολιορκία», στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μεγαλύτερη του κόρη, που τραυματίστηκε σοβαρά, είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την αστυνομία, αποτρέποντας τον πατέρα της από το να πάει και στο σπίτι των παππούδων της με σκοπό, όπως φαίνεται, να συνεχίσει το έργο του.


Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι που έγινε το μακελειό, βρήκε τα παιδιά,  δύο αγόρια, 4 και 14 ετών, και δύο κορίτσια 7 και 9 ετών, να έχουν πυροβοληθεί θανάσιμα. Στο σπίτι βρέθηκαν, επίσης νεκροί, ένας 39χρονος και μία 33χρονη. Ο πατέρας είχε απομακρυνθεί από τη συζύγό του, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία δεν έμενε στο Τέξας. Όλα τα παιδιά ήταν δικά τους (δύο εκ των οποίων υιοθετημένα).


Η έφηβη που κάλεσε την αστυνομία καθοδήγησε τους αστυνομικούς και τους βοήθησε να εντοπίσουν τον δράστη, λέγοντάς τους πως θα πήγαινε στο σπίτι των παππούδων της. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον απέκλεισαν με το αυτοκίνητο σε κοντινό δρόμο. Μετά από τρεις ώρες που είχε ταμπουρωθεί στο αυτοκίνητο, ο άνδρας βγήκε με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε.

Σχόλια