default-image

"Έπιασε" τον σκύλο του στον ύπνο και έβγαλε μια μικρή περιουσία

Κόσμος
"Έπιασε" τον σκύλο του στον ύπνο και έβγαλε μια μικρή περιουσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα γλυκύτατο μαύρο Λαμπραντόρ κουρασμένο και απόλυτα χαλαρωμένο έγειρε το κεφαλάκι του στον βραχίονα ενός δερμάτινου καναπέ και είπε να πάρει έναν υπνάκο.

Ο ιδιοκτήτης του που έχει το παρατσούκλι Villager Jim, όπως γράφει ανάρτηση του σάιτ queen.gr, βρήκε πολύ χαριτωμένη την όλη στάση του σκύλου του και αμέσως άρπαξε την φωτογραφική του μηχανή και έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Σίγουρα τότε ούτε που φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε και συγκεκριμένα ότι θα έκανε μια μικρή περιουσία από αυτή. Η φωτογραφία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ενώ έχει πουληθεί και ως ευχετήρια κάρτα, τουλάχιστον σε χιλιάδες αντίτυπα.

Όπως δήλωσε ο μυστηριώδης φωτογράφος «όλα ξεκίνησαν πριν από 18 μήνες. Η φωτογραφία έχει κερδίσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο, αλλά απέκτησε κακή φήμη στις ΗΠΑ, κυρίως λόγω της εσφαλμένης χρήσης της στο διαδίκτυο και του γεγονότος του ότι θεώρησαν ότι ο σκύλος ανήκε σε έναν στρατιώτη που είχε σκοτωθεί στο Ιράκ. Κάποιος έβαλε την φωτογραφία σε ένα κείμενό του. Προσπάθησα να διορθώσω το λάθος αλλά...».

Μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 60.000 έναντι 2 λιρών την κάθε μια ενώ για τις μεγάλες εκτυπώσεις χρεώνει 40 λίρες τη μία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News