default-image

Μαθητής δολοφόνησε 16χρονη γιατί δεν ήθελε να τον συνοδεύσει σε χορό

Κόσμος
Μαθητής δολοφόνησε 16χρονη γιατί δεν ήθελε να τον συνοδεύσει σε χορό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 16χρονη μαθήτρια δολοφονήθηκε από έφηβο σε λύκειο του Κονέκτικατ των ΗΠΑ επειδή είπε «όχι» στην πρότασή του να πάνε μαζί στο χορό του σχολείου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το έγκλημα σημειώθηκε σε διάδρομο του λυκείου στο Μίλφορντ του Κονέκτικατ, στις 7:15 το πρωί, τοπική ώρα, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κιθ Μέλοου, το θύμα, η 16χρονη Μαρίν Σάντσες, μαχαιρώθηκε στο λαιμό και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα πέθανε μισή ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο επίσης 16 χρόνων έφηβος έσπρωξε τη Μαρίν από τις σκάλες και προσπάθησε να την πνίξει, ενώ στη συνέχεια τη μαχαίρωσε με το μαχαίρι κουζίνας που είχε φέρει από το σπίτι.

Ο αστυνομικός διευθυντής είπε ότι ο 16χρονος συνελήφθη από μέλη του προσωπικού του σχολείου λίγα λεπτά μετά την επίθεση εναντίον της Μαρίν. Σύμφωνα με έναν άλλο μαθητή που μίλησε στην εφημερίδα, ο ύποπτος την Πέμπτη είχε ζητήσει από τη Σάντσες να πάνε μαζί στο σχολικό χορό και εκείνη αρνήθηκε. Η αστυνομία πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η απόρριψη του μαθητή από τη 16χρονη ήταν η αφορμή για τη δολοφονία.

Εκπαιδευτικοί που μίλησαν στα ΜΜΕ χαρακτήρισαν το 16χρονο έξυπνο που πήγαινε καλά στα μαθήματα.

Ο σχολικός χορός ματαιώθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News