default-image

Οργή των συγγενών των επιβαινόντων της πτήσης "φάντασμα"

Κόσμος
Οργή των συγγενών των επιβαινόντων της πτήσης "φάντασμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναζήτηση του χαμένου αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών έχει μετατραπεί σε δοκιμασία για γερά νεύρα για τους συγγενείς των επιβαινόντων που έχουν χάσει πλέον την υπομονή τους. Έως τώρα, κανένα από τα αντικείμενα που κατέγραψαν οι δορυφόροι δεν έχει εντοπιστεί ή ταυτοποιηθεί.

Στη μάχη για τον εντοπισμό του Μπόινγκ ρίχνεται και ένα σκάφος του αυστραλιανού Πολεμικού Ναυτικού, το Ocean Shield, το οποίο σήμερα εξοπλίσθηκε με μια εξελιγμένη αμερικανική συσκευή εντοπισμού μαύρων κουτιών και με ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο σκάφος και αναμένεται να αποπλεύσει για να συμμετάσχει αργότερα στις έρευνες.   

Έξω φρενών Κινέζοι συγγενείς των επιβατών του εξαφανισμένου αεροσκάφους ταξίδεψαν στην Κουάλα Λουμπούρ για να διαμαρτυρηθούν για τους χειρισμούς της μαλαισιανής κυβέρνησης. Πονεμένοι και απελπισμένοι ζητούν από την κυβέρνηση της Μαλαισίας να ζητήσει συγγνώμη για την ανακοίνωση του πρωθυπουργού την περασμένη Δευτέρα πως το αεροσκάφος έπεσε και δεν υπάρχουν επιζώντες, κάτι που πιστεύουν ότι ειπώθηκε χωρίς να έχουν παρουσιαστεί στοιχεία.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News