default-image

Ο… "ιδεώδης" πρόεδρος Πούτιν

Κόσμος
Ο… "ιδεώδης" πρόεδρος Πούτιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "ιδεώδης πρόεδρος" για το 41% των Ρώσων είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα γκάλοπ του ανεξάρτητου ινστιτούτου δημοσκοπήσεων Levada, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου.

Μεταξύ των Ρώσων που θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι ο "ιδεώδης" πρόεδρος, 6% το πιστεύουν με βεβαιότητα και 35% απαντούν "μάλλον ναι", βάσει των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "Κομερσάντ", υπό τον τίτλο "Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πλησιάζει την τελειότητα".

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, το 32% των ερωτηθέντων εκτιμά εντούτοις ότι ο Πούτιν "μάλλον δεν είναι" ο ιδεώδης πρόεδρος και το 14% πιστεύει ότι "σίγουρα δεν είναι".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε ποσοστό 62% οι Ρώσοι εκτιμούν ότι ο Πούτιν "έχει συνείδηση της ευθύνης του για την κατάσταση της χώρας", 61% ότι έχει ένα "καλό στρατηγικό όραμα για τα προβλήματα της χώρας" και 45% ότι "είναι προσηλωμένος στις ανάγκες των πολιτών".

Ο 60χρονος Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται στην εξουσία από τα τέλη του 1999. Επέστρεψε στο Κρεμλίνο πριν από ένα χρόνο για μια τρίτη προεδρική θητεία έπειτα από ένα διάλειμμα στη θέση του πρωθυπουργού για συνταγματικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News