default-image

"Γλίστρησε κατά λάθος στη τουαλέτα" λέει η μητέρα του μωρού

Κόσμος
"Γλίστρησε κατά λάθος στη τουαλέτα" λέει η μητέρα του μωρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασφαλές στη θερμοκοιτίδα είναι το νεογέννητο αγοράκι από την Κίνα, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε τον πλανήτη. Ζυγίζει 2,3 κιλά, έχει μειωμένους καρδιακούς παλμούς και αμυχές στο κεφάλι και τα άκρα.

Το μωρό "Νούμερο 59", όπως ονομάστηκε από το νούμερο της θερμοκοιτίδας παρέμεινε ζωντανό και λίγο μετά την αγωνιώδη  επιχείρηση διάσωσης του από τις σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου η αστυνομία εντόπισε την μητέρα του. Πρόκειται για μία 22χρονη που όπως η ίδια ισχυρίστηκε γέννησε στην τουαλέτα μετά από έναν απροσδόκητο τοκετό και πως η ίδια δεν είχε καμία πρόθεση να πετάξει το νεογέννητο παιδί της.

Εικάζεται μάλιστα πως η ίδια ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου ενώ παρακολουθούσε βουβή επί δύο ώρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν το παιδί της.  Η ίδια φέρεται να είναι συγκλονισμένη από τα όσα εκτυλίχθησαν ενώ δήλωσε επίσης πως έκρυβε από όλους την εγκυμοσύνη της.

Παρόλαυτα η αστυνομία δεν αποκλείεται να  αντιμετωπίσει το περιστατικό ως απόπειρα ανθρωποκτονίας έχοντας ήδη ξεκινήσει έρευνα για τυχόν κακόβουλες προθέσεις της 22χρονης ανύπαντρης μητέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News