default-image

Ζωντανή συνέντευξη 30 ωρών..!

Κόσμος
Ζωντανή συνέντευξη 30 ωρών..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριάντα ολόκληρες ώρες ζωντανής συνέντευξης πέρασαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με  πρωταγωνιστές ένα Νορβηγό δημοσιογράφο και έναν επίσης Νορβηγό διανοούμενο.

Ο Μαντς Άντερσεν φιλοξένησε στην μαραθώνια εκπομπή του τον 39χρονο Χανς Όλαφ Λάλουμ ο οποίος είχε άποψη για τα πάντα που τον ρωτούσε ο δημοσιογράφος. Από τους Αμερικανούς Προέδρους μέχρι την παγκόσμια ιστορία και από το σκάκι έως πιο προσωπικά θέματα.

Φυσικά ο Λάλουμ δεν ήταν τυχαίος ως επιλογή. Είναι ιστορικός, συγγραφέας, σκακιστής και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου με ένα κόμμα της Αριστεράς ενώ ο δημοσιογράφος από τα πιο μεγάλα ονόματα στη χώρα του. Το στοίχημα της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνέντευξης δεν ήταν φυσικά εύκολο.

Οι δυο εκτός από το αυτονόητο να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού έπρεπε να καταφέρουν να παραμείνουν και οι ίδιοι… ζωντανοί φρέσκοι και άρα ξύπνιοι.

Έτσι τους επιτρεπόταν να κάνουν πεντάλεπτα διαλείμματα ανά μία ώρα για να φάνε, να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν... πιτζάμες.

Το ρεκόρ των 30ωρών έσπασε εκείνο των 26 που κατείχαν από τον Απρίλιο του 2012 δύο Νεοζηλανδοί, ο δημοσιογράφος Τομ Κονρόι και ο πολιτικός Τιμ Σάντμπολτ.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News