default-image

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του Βρετανού στρατιώτη που δολοφονήθηκε

Κόσμος
Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του Βρετανού στρατιώτη που δολοφονήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα του στρατιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη δολοφονική επίθεση στο Γούλγουιτς του Λονδίνου, ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόκειται για τον 25χρονο τυμπανιστή Λι Ρίγκμπι, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο Τάγμα του 2ου Βασιλικού Συντάγματος Τυφεκιοφόρων και άφησε πίσω του ένα δίχρονο αγοράκι.

Στην ανακοίνωση, ο Ρίγκμπι χαρακτηρίζεται ένας ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και ευφυής στρατιώτης, τον οποίο σέβονταν και εκτιμούσαν όλοι οι συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντισυνταγματάρχη Τζιμ Τέικλορ, διοικητή του συντάγματος όπου ανήκε ο Ρίγκμπι, ο στρατιώτης είχε υπηρετήσει σε Κύπρο, Γερμανία και Αφγανιστάν.

Στο μεταξύ, "γνωστοί" στις Αρχές της Μεγάλης Βρετανίας είναι οι δύο δράστες της δολοφονίας του νεαρού στρατιώτη στο Λονδίνο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις έρευνες για την υπόθεση.

Μάλιστα, το δίκτυο BBC αναφέρει πως ένας από τους υπόπτους είναι ο 28χρονος Μάικλ Αντεμπολάζο. Αυτός και ακόμη ένας άνδρας νοσηλεύονται φρουρούμενοι, αφού χτυπήθηκαν από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο μετά το συμβάν στο Γούλγουϊτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News