default-image

Νέα κλοπή στις Κάννες

Πολιτισμός
Νέα κλοπή στις Κάννες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο "χτύπημα" από ληστές στο Φεστιβάλ Καννών! Μετά την κλοπή των κοσμημάτων, αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων και τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια συνέντευξης του Κρίστοφ Βαλτς, τώρα έκλεψαν βαλίτσες από ξενοδοχείο.

Οι βαλίτσες του αντιπροέδρου του China Film Group (του κρατικού φορέα χρηματοδότησης ταινιών, Ζανγκ Κιανγκ, έκαναν «φτερά» από το ξενοδοχείο που διέμενε.

Όπως ήταν φυσικό ο Κιανγκ εξοργίστηκε με το νέο κρούσμα κλοπής κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε με τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς σχετικά με την ταινία «Man of Tai Chi», που ο Αμερικανός ηθοποιός θα σκηνοθετούσε στην Κίνα.

Μάλιστα στην λιτή δήλωσή του είπε: Δεν αξίζει να μιλά κανείς για το Φεστιβάλ των Καννών".

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βαλίτσες του εξαφανίστηκαν μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ εκείνος βρισκόταν σε δείπνο. Ο Ζανγκ παραπονέθηκε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου έδειξε αδιαφορία και δεν επικοινώνησε με την αστυνομία, προτείνοντάς του να το κάνει ο ίδιος.

¨"Η ασφάλεια στη Γαλλία είναι τόσο κακή και οι άνθρωποι είναι τόσο αλαζόνες", έγραψε στο λογαριασμό του στο Weibo, στο κινέζικο Twitter στη Κίνα.

πηγη: πρώτο θέμα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News