default-image

ΗΠΑ: Αθώος θα δηλώσει ο βασανιστής των τριών γυναικών στο Κλίβελαντ

Κόσμος
ΗΠΑ: Αθώος θα δηλώσει ο βασανιστής των τριών γυναικών στο Κλίβελαντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αθώος" σε όλες τις εναντίον του κατηγορίες, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, θα δηλώσει ο 52χρονος Αριέλ Κάστρο, ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή και την επί δεκαετία φυλάκιση, στο κατοικία του στο Οχάιο των ΗΠΑ, τριών γυναικών. Ο Αρ. Κάστρο  αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι οι γυναίκες είχαν απαχθεί σε διαφορετικούς χρόνους και κρατούνταν, ενίοτε αλυσοδεμένες, εντός της οικίας Κάστρο, στο Κλίβελαντ. Μία εξ αυτών απέδρασε στις αρχές Μαΐου και οδήγησε τις αρχές στη λύση της ομηρίας.

«Δεν είναι τέρας και δεν πρέπει να δαιμονοποιείται», δήλωσε για τον κατηγορούμενο ο δικηγόρος του, Τζέι Σλάσετ, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, τόνισε μάλιστα ότι «στοιχεία της αθωότητας του Α. Κάστρο θα αποκαλυφθούν στην πορεία της υπόθεσης».

Έτερος δικηγόρος του κατηγορουμένου, ο Κρέιγκ Γουάιντραουμπ, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος «αγαπά αληθινά» την εξάχρονη βιολογική του κόρη, Τζόσελιν, η οποία αποτελεί καρπό της συνεύρεσής του με μία εκ των τριών γυναικών, την 27χρονη Αμάντα Μπέρι.

Οι εισαγγελείς του Οχάιο σχεδιάζουν, από την πλευρά τους, να απαγγείλουν στον 52χρονο και κατηγορίες για φόνο, για τις οποίες, εάν καταδικαστεί, προβλέπεται μέχρι και η επιβολή της θανατικής ποινής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News