default-image

Από το διάστημα με… αγάπη!

Κόσμος
Από το διάστημα με… αγάπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Χάντφιλντ, είναι γνωστός σε όλους τους λάτρεις του διαστήματος. Ο Καναδός αστροναύτης μας έχει χαρίσει ορισμένες από τις πιο όμορφες πόζες της Γης από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και στιγμιότυπα από τη ζωή στον ISS που χωρίς υπερβολή μας ταξίδεψαν στο τροχιακό εργαστήριο.

Λίγες ώρες πριν ο Χάντφιλντ αποχαιρετήσει το σταθμό στον οποίο υπηρέτησε ως κυβερνήτης πέντε ολόκληρους μήνες και επιβιβαστεί στο Σογιούζ για την επιστροφή στη Γη ο Χάντφιλντ μας χάρισε μερικές ακόμα ονειρικές στιγμές από την Cupola, το θόλο του Σταθμού τραγουδώντας  σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας το Space Oddity του Ντέιβιντ Μπόουι.

Το πρώτο αυτό βίντεο κλιπ από το διάστημα προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Στο βίντεο κλιπ, το ρόλο της δισκογραφικής εταιρείας έπαιξε η… Καναδική Υπηρεσία Διαστήματος, κάνοντας την παραγωγή και όλα τα σχετικά, ενώ ο Χάντφιλντ εκτός από τη φωτογραφική του μηχανή που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο είχε μαζί του στο Διεθνή Διαστημικό σταθμό και την κιθάρα του..! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντέιβιντ Μπόουι μόλις είδε το βίντεο έσπευσε να απαντήσει μέσω Twitter, λέγοντας… "Hello spaceboy"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News