default-image

Το πιο τρομακτικό χωριό – Ρεκόρ Γκίνες στις εμφανίσεις φαντασμάτων

Life
Το πιο τρομακτικό χωριό – Ρεκόρ Γκίνες στις εμφανίσεις φαντασμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πλάκλεϊ στη περιοχή του Κεντ στην Αγγλία μπορεί να δείχνει εκ πρώτης όψεως ένα ήσυχο μικρό χωριουδάκι με τους λίγο περισσότερους από χίλιους κατοίκους του να περνούν τη ζωή τους ήρεμα και χαλαρά, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Πρόκειται για το πιο στοιχειωμένο χωριό στον κόσμο με τις καταγεγραμμένες αναφορές για ανατριχιαστικούς φόνους και μετέπειτα εμφανίσεις των φαντασμάτων των δολοφονημένων να φθάνουν τις δεκατρείς.

Μάλιστα το 1998 είχε κερδίσει και μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ενώ, τα περισσότερα συμβάντα έλαβαν χώρα σε ένα συγκεκριμένο σταυροδρόμι το οποίο είναι γνωστό με το όνομα που του αρμόζει fright corner, τουτέστιν, «σταυροδρόμι του τρόμου».

Αυτά είναι τα ανατριχιαστικά περιστατικά:

Ο άνδρας που ουρλιάζει

Το πιο διάσημο φάντασμα με τις τρομακτικές του κραυγές που ακούγονται σε ολόκληρο το χωριό και ανήκουν σε έναν άνδρα που δούλευε στο τοπικό λατομείο και βρήκε το θάνατο όταν κατέρρευσε ένας τοίχος και τον διέλυσε

Ο ληστής Ρόμπερτ Ντι Μπουά

Αυτός συνήθιζε να κρύβεται στον κορμό ενός ξεραμένου δένδρου και αιφνιδίαζε τα θύματά του. Ταν έγινε γνωστή η κρυψώνα του, κάποιος από το χωριό πήρε το νόμο στα χέρια του, έχωσε το σπαθί στον κορμό του δέντρου και σκότωσε τον Ντι Μπουά. Η ξεραμένη βελανιδιά δεν υπάρχει πια αλλά το φάντασμα του ληστή συνεχίζει να στοιχειώνει το περίφημο σταυροδρόμι.

Η τσιγγάνα γριά

Η γυναίκα αυτή λέγεται ότι κάηκε ζωντανή όταν αποκοιμήθηκε με την πίπα της αναμμένη και άρπαξαν φωτιά τα ρούχα της, ενώ εμφανίζεται συνήθως στο ρέμα της εποχής.

Το κάρο με τα άλογα

Το όχημα αυτό το έχουν παρατηρήσει αρκετοί άνθρωποι σε διάφορα μέρη στο χωριό, ενώ συνήθως το έλκουν δύο ή τέσσερα άλογα με την τελευταία τους εμφάνιση να χρονολογείται στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η στοιχειωμένη εκκλησία

Η Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Νικολάου είναι το κέντρο υπερφυσική δραστηριότητα, καθώς έχουν καταγραφεί αρκετές φορές εκρήξεις, και χτυπήματα κάτω από την εκκλησία, ενώ τα φώτα αναβοσβήνουν. Οι αναταραχές ανήκουν στην Λαίδη Ντέρινγκ, την «Κόκκινη κυρία» η οποία φέρεται να έχει ταφεί σε επτά φέρετρα σε μια απεγνωσμένη προσπάθει του συζύγου της να προσπαθήσει να κρατήσει το σώμα της ανέπαφο από την σήψη, ενώ η ίδια ψάχνει να βρει τον τάφο του αδικοχαμένου παιδιού της.

Η Λευκή Κυρία

Την εκκλησία φέρεται να στοιχειώνει και ακόμη μία γυναίκα η «Λευκή Κυρία» η οποία θάφτηκε επίσης σε τρία φέρετρα και πιθανότατα ήταν αδερφή της προαναφερθείσας «Κόκκινης Κυρίας», ενώ έχει εμφανιστεί και στην βιβλιοθήκη του σπιτιού της οικογένειας της.

Η στοιχειωμένη παμπ

Η παμπ με το όνομα «Black Horse» - «Μαύρο Άλογο» κατασκευάστηκε το 1430 και από τότε συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα, όπως μετακινήσεις επίπλων, ενώ η σπιτονοικοκυρά έχει βρεθεί αρκετές φορές στοιχειωμένη έξω από μπαρ. Στον πάνω όροφο υπάρχει ένα δωμάτιο το οποίο οι σκύλοι αρνούνται να πλησιάσουν, ενώ ένα κορίτσι ισχυρίζεται ότι είδε κάποτε μια όμορφη γυναίκα με κόκκινο φόρεμα.

Ο δάσκαλος

Το 1800 ένας δάσκαλος κρεμάστηκε από ένα δέντρο. Το φάντασμά του το είδε το 1965 ένας συγγραφέας, να κρέμεται από ένα δέντρο. Φορούσε παντελόνι με τιράντες και ένα παλιό παλτό.

Ο καλόγερος

Λέγεται ότι στοιχειώνει ένα σπίτι που ονομάζεται Γκρέιστοουνς. Ο λόγος που στοιχειώνει το συγκεκριμένο σπίτι είναι άγνωστος αν και απ 'ότι λέγεται πέθανε σε αυτό.

Η Κυρία του Ρόουζ Κόουρτ

Το φάντασμα πρέπει να ανήκε σε μια ερωμένη ενός μέλους της οικογένειας Ντέρινγκ και στοιχειώνει το σπίτι που ονομάζεται Ρόουζ Κουρτ ( η αυλή των Ρόδων). Ίσως συμμετείχε σε ένα ερωτικό τρίγωνο που περιλάμβανε και τον καλόγερο του Γκρέιστοουνς. Αυτοκτόνησε τρώγοντας δηλητηριώδη βατόμουρα. Στοιχειώνει το σπίτι και τους κήπους και λέγεται ότι την ακούνε να φωνάζει τα δύο της σκυλιά.

Ο συνταγματάρχης του δάσους Παρκ

Ενας άγνωστος άνδρας ταξίδευε στο δάσος Παρκ, κοντά στο Πάκλεϊ, και κρεμάστηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του. Από τότε το φάντασμά του εμφανίζεται με στρατιωτική στολή από όπου και το παρατσούκλι, ενώ το φάντασμά του είναι εντελώς άκακο και δεν ενοχλεί κανέναν. Οπως λένε οι φήμες, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ότι είναι φάντασμα.

Το φάντασμα των μύλων

Ο Ρίτσαρντ Μπας είναι το φάντασμα που στοιχειώνει έναν κατεστραμμένο μύλο, ο οποίος είχε κλείσει το 1930 και καταστράφηκε από φωτιά λίγα χρόνια αργότερα. Πρόκειται για μια ολόμαυρη σιλουέτα που εμφανίζεται κυρίως πριν από μια καταιγίδα.

Το δάσος που ουρλιάζει

Αυτό το δάσος βρίσκεται κοντά στο Πάκλεϊ και κατά τη διάρκεια της νύχτας ακούγονται συνεχώς κραυγές πιθανόν από τους πολλούς ανθρώπους που χάθηκαν ή πέθαναν μέσα σε αυτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News