default-image

12χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 8χρονη αδερφή του

Κόσμος
12χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 8χρονη αδερφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ημέρα πριν ένα 12χρονο αγόρι συλληφθεί για το θανάσιμο μαχαίρωμα της 8χρονης αδερφής του, η μητέρα του τον περιέγραφε ως τουλάχιστον προστατευτικό απέναντι στην μικρότερη αδερφή του.

Η δολοφονία της μικρής Leila Fowler μέσα στο σπίτι της οικογένειας συγκλόνισε τον περασμένο μήνα την ήσυχη κοινότητα του Valley Springs, νοτιοανατολικά του Σακραμέντο στις ΗΠΑ. Ο αδελφός της ήταν στο σπίτι και όπως είπε στην αστυνομία είδε έναν άνδρα, σωματώδη και με μακριά γκρίζα μαλλιά να φεύγει τρέχοντας και την αδερφή του να είναι αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Ημέρες αργότερα κι ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχιζόταν εμφανίστηκε με το πατέρα και την θετή του μητέρα σε μία αγρυπνία για την αδερφή του. Την Παρασκευή η βιολογική του μητέρα μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και με τις φήμες να οργιάζουν τόνισε πως ο γιός της δε θα μπορούσε ποτέ να βλάψει την αδερφή του.

Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία μετά από έρευνα 2 χιλιάδων ωρών ανακοίνωσε πως ο 12χρονος είχε συλληφθεί ως εκείνος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 8χρονη αδερφή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News