default-image

"Δεν είχαμε ιδέα" λένε τα αδέρφια του απαγωγέα

Κόσμος
"Δεν είχαμε ιδέα" λένε τα αδέρφια του απαγωγέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλούν τον αδελφό τους "τέρας" και εύχονται να σαπίσει στη φυλακή. Τα δύο αδέρφια του Άριελ Κάστρο που σχεδόν για δέκα ολόκληρα χρόνια είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Κλίβελαντ του Οχάιο σε φυλακή για τρεις νεαρές γυναίκες, έσπασαν την σιωπή τους μιλώντας στο CNN.  

Όταν η απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε και οι δύο βρέθηκαν έστω και για λίγο συγκατηγορούμενοι έως ότου λίγες ώρες αργότερα οι δικαστικές αρχές αποφασίσουν πως οι ίδιοι δεν είχαν καμία απολύτως ανάμιξη με τις απαγωγές. Πάραυτα όπως δήλωσαν δέχονται ακόμη και απειλές για την ζωή τους και για το λόγο αυτό οι Πέδρο και Ονίλ Κάστρο θέλησαν μέσα από αυτή την συνέντευξη να μάθει όλος ο κόσμος πως οι ίδιοι απλά δεν είχαν ιδέα για όσα συνέβαιναν στο σπίτι του αδερφού τους.

Χαρακτηρίζουν το αδελφό τους ως ιδιόρρυθμο και μοναχικό κι ίσως γι' αυτό δεν υποψιάστηκαν το παραμικρό παρά τα σημάδια που υπήρχαν. Όπως εξήγησε ο Πέδρο Κάστρο ο αδελφός του δεν του επέτρεπε ποτέ να κινηθεί μέσα στο σπίτι παρά μόνο στο χώρο της κουζίνας που είχε φροντίσει κυριολεκτικά να απομονώσει με κουρτίνες με την δικαιολογία ότι το έκανε για να εξοικονομήσει ενέργεια.

Σε κάθε τους επίσκεψη στο "σπίτι του τρόμου" το ραδιόφωνο ήταν ανοιχτό και πάντα σε πολύ υψηλή ένταση. Κι αν δεν ήταν το ραδιόφωνο θα ήταν η τηλεόραση για να καλύψει όπως διαπιστώνουν εκ των υστέρων κάθε ύποπτο θόρυβο.

Έβγαζε… βόλτα την εξάχρονη

Την ίδια ώρα προκαλεί πραγματικά σοκ το γεγονός ότι όπως προκύπτει από τη μαρτυρία του αδερφού του απαγωγέα ο ίδιος συνήθιζε να βγαίνει εκτός σπιτιού με το εξάχρονο κοριτσάκι που φέρεται να έχει αποκτήσει με την Αμάντα Μπέρι. Ο Πέδρο Κάστρο δήλωσε πως τον συνάντησε δύο φορές με το μικρό κορίτσι σε φαστ φουντ της περιοχής και πως ο ίδιος του είχε πει πως είναι η κόρη μιας φίλης του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News