default-image

Εισβολή… πάγου στα σπίτια

Κόσμος
Εισβολή… πάγου στα σπίτια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έπαθαν οι κάτοικοι που ζουν στις όχθες της λίμνης Μάιλ Λάκς της Μινεσότα όταν είδαν ξαφνικά μεγάλες ποσότητες πάγου ύψους ακόμα και ενός μέτρου όχι απλά να ξεβράζονται στην ακτή αλλά να καλύπτουν δέντρα ακόμα και σπίτια… προχωρώντας από την ακτογραμμή προς την ενδοχώρα.

Αιτία του φαινομένου ήταν οι ισχυροί άνεμοι που έβγαλαν στην ακτή τους πάγους κάνοντας το φαινόμενο να μοιάζει με παγετώνα! Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί όμως ένα τουλάχιστον σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές. Πολλοί από τους κατοίκους έσπευσαν να βγάλουν τις κάμερες ή τα κινητά για να καταγράψουν το απίστευτο αυτό παιχνίδι της φύσης δημοσιοποιώντας στο διαδίκτυο τα βίντεο.   

Το ίδιο σκηνικό και στις όχθες μιας λίμνης στα βορειοδυτικά του Γουίνπεγκ του Καναδά. Οι κάτοικοι έντρομοι παρακολουθούσαν το παγωμένο τοίχος να εισβάλει στα σπίτια τους διαλύοντας δέντρα και τοίχους σαν... σπιρτόξυλα και κάνοντας ένα τρομακτικό θόρυβο, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, σαν τυφώνας. Σύμφωνα με τις αρχές, πάνω από 20 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News