default-image

Χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο στο στόμα από το σύζυγο της

Life
Χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο στο στόμα από το σύζυγο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνει το γύρο του κόσμου  και πραγματικά σοκάρει η ακτινογραφία από το κεφάλι μιας γυναίκας που γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο μετά από χτύπημα με ψαροντούφεκο που δέχτηκε από τον ίδιο της τον  άντρα στο στόμα.

Η 28χρονη Βραζιλιάνα υποβλήθηκε σε  επείγουσα χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο  και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το καμάκι εκτιμώντας μάλιστα πως η υγεία της νεαρής γυναίκας θα αποκατασταθεί πλήρως.

Ήταν στην κουζίνα του σπιτιού της όταν την ώρα που ο σύζυγος της καθάριζε το ψαροντούφεκο του στο σαλόνι, άγνωστο πως εκπυρσοκρότησε κατά λάθος με αποτέλεσμα ένα από αυτά να καρφωθεί στο στόμα της.

Ο νευχειρούργος του νοσοκομείου τόνισε πως η 28χρονη ήταν πραγματικά τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού αν το καμάκι εισερχόταν 1  εκατοστό πιο έξω θα ήταν νεκρή και με ένα εκατοστό πιο έξω θα έμενε παράλυτη.

Η αστυνομία δεν έχει υποψίες πως ο σύζυγος ενήργησε σκοπίμως ωστόσο περιμένουν η ίδια να αναρρώσει πλήρως προκειμένου να δώσει την δική της εκδοχή και μια πληρέστερη εικόνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News