default-image

Βουλευτής βρέθηκε "τσιμεντωμένος" στη Ρωσία

Κόσμος
Βουλευτής βρέθηκε "τσιμεντωμένος" στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τσιμεντωμένος" σε ένα μεγάλο μεταλλικό βαρέλι βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο βουλευτής Μικαήλ Πακχόμοβ, σε ιδιωτικό γκαράζ στο προάστιο Νογκίνσκι, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές Aρχές της Μόσχας.

Ο 36χρονος Μικαήλ Πακχόμοβ, που είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, άνηκε στο κόμμα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή Λιπέτσκ στη νότια Μόσχα.

Εκπρόσωπος της ρωσικής ερευνητικής Αρχής ανέφερε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti ότι οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρας, το θύμα εθεάθη μαζί με άλλους τρεις άντρες που τον έσπρωξαν μέσα σε ένα Ι.Χ., ενώ την επόμενη ημέρα οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον οδηγό και το συνοδηγό ενός οχήματος, όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντα του βουλευτή.

Μέχρι στιγμής, από τις Αρχές έχουν συλληφθεί τουλάχιστον 10 άτομα, ενώ ο βασικός ύποπτος είναι ο 40χρονος Γιεβγκένι Κχαριτόνοβ, που είναι στέλεχος της επίσημης υπηρεσίας κοινής ωφελείας για τη στέγαση στη Μόσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής είχε αφήσει πίσω του απλήρωτα χρέη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News