default-image

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Όσκαρ Πιστόριους (photos)

Κόσμος
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Όσκαρ Πιστόριους (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς έπεσε νεκρή η Ρίβα Στέενκαμπ από το όπλο του Όσκαρ Πιστόριους ακούστηκαν το πρωί της Τρίτης σε δικαστήριο της Πρετόρια, όπου συζητείται το αίτημα του γνωστού αθλητή να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση, την ίδια ώρα που το άτυχο μοντέλο οδηγείτo στην τελευταία του κατοικία στο Πορτ Ελίζαμπεθ μέσα σε κλίμα οδύνης.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Πιστόριους πυροβόλησε τα ξημερώματα εκείνης της μέρας τέσσερις φορές, τρεις από τις οποίες έπληξαν τη σύντροφό του την ώρα που εκείνη ήταν κλειδωμένη - άγνωστο για ποιο λόγο - στην τουαλέτα του σπιτιού του.  

Όπως ανέφεραν, ο παραολυμπιονίκης σηκώθηκε από το κρεβάτι, φόρεσε τα δύο προσθετικά μέλη του, περπάτησε απόσταση 7 μέτρων και άρχισε να πυροβολεί μέσω της πόρτας του μπάνιου. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έσπασε την πόρτα του μπάνιου, πήρε στα χέρια τη νεκρή κοπέλα και την κατέβασε στον κάτω όροφο.

Νωρίτερα, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι θα ασκήσουν εναντίον του Όσκαρ Πιστόριους δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, κάτι που έκανε το διάσημο παραολυμπιονίκη να ξεσπάσει και πάλι σε λυγμούς.

Οι δικηγόροι του Πιστόριους αρνήθηκαν τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News