Κόσμος

Φάρσα στον πρωθυπουργό (video-photos)

Αυτός είναι ο Σέρβος πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς. Και αυτή όχι βέβαια η Σάρον Στόουν αλλά η παρουσιάστρια της εκπομπής "Αδύνατη αποστολή". Και αυτό το αποτέλεσμα της συνέντευξης που δεν ήταν τίποτε άλλο από μια φάρσα αλλά "Βασικό Ένστικτο"  που έχει προκαλέσει σάλο στη Σερβία.   

Ενώ ο Ίβιτσα Ντάτσιτς μιλούσε για θέματα βαλκανικής πολιτικής στο στούντιο ιδιωτικού καναλιού, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ως άλλη Σάρον Στόουν άνοιξε ελαφρά τα πόδια της, τόσο ώστε να αποκαλυφθεί ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Αντιλαβάνεστε ή μάλλον βλέπετε τι ακολούθησε. Όπως τα κατέγραφε συνεχώς η κάμερα, το έκπληκτο δηλαδή βλέμμα και την αμηχανία του προσώπου του πρωθυπουργού.

Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς διέταξε έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέτρεψαν την εμπλοκή του στη στημένη εκπομπή, ο σύμβουλος για θέματα ασφάλειας του Σέρβου πρωθυπουργού, δήλωσε ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού» ενώ το ανεξάρτητο συνδικάτο των δημοσιογράφων, NUNS καταδίκασε τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής και του ιδιωτικού δικτύου, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν το ρόλο των μέσων ενημέρωσης και παραβιάζουν βασικούς κανόνες τις δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Σχόλια