Κόσμος

8χρονη βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί στο Μεξικό

Ένα 8χρονο κοριτσάκι βρέθηκε από τις αστυνομικές Αρχές του Μεξικού κλειδωμένο σε κλουβί μέσα στην κρεβατοκάμαρα ενός τροχόσπιτου. Η 33χρονη θετή του μητέρα Σίντι Πατριάρκιας και ο φίλος της συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Η αστυνομία ανακάλυψε το κοριτσάκι απομονωμένο στο κλουβί, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Νταν Τρουχίγιο, ο οποίος είπε ότι αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή όπου βρισκόταν το τροχόσπιτο, μετά από πληροφορίες που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας στις Αρχές.

Το κλουβί, το οποίο είχε κατασκευαστεί από το σύντροφο της γυναίκας, διέθετε δύο λουκέτα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα μικρό στρώμα. Όπως ανέφερε ο Τρουχίγιο, η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου από αμέλεια, ενώ αφέθηκε την Τρίτη ελεύθερη με εγγύηση.

Το 8χρονο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, δε βρέθηκαν στοιχεία σωματικής κακοποίησης. Όπως ανακοίνωσαν οι ιατροί, το κοριτσάκι πάσχει από μικροκεφαλία, μια κατάσταση όπου η περίμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το κανονικό.

Ο Τρουχίγιο δήλωσε ότι οι αστυνομικοί υπεύθυνοι για την υπόθεση δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το λόγο για τον οποίο το κοριτσάκι βρισκόταν κλειδωμένο στο κλουβί.

Σχόλια