default-image

Πατέρα - κτήνος περιγράφει η κόρη του Κλάους Κίνσκι!

Κόσμος
Πατέρα - κτήνος περιγράφει η κόρη του Κλάους Κίνσκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν τα όσα εξομολογήθηκε για τον διάσημο πατέρα της η 60χρονη σήμερα κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stern, η Πόλα -επίσης ηθοποιός- ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών μέχρι και τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της!

«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε» είπε η Πόλα Κίνσκι στο περιοδικό αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία φοβούμενη τον πατέρα, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Άρχισε να με αγγίζει και να με φιλάει με ανοιχτό το στόμα όταν ήμουν πολύ μικρή, περίπου πέντε ή έξι χρόνων. Το έκρυβα επειδή με απειλούσε. Και ήμουν εξαρτημένη απ' αυτόν και από τη στοργή του», πρόσθεσε.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

Μάλιστα, ο ίδιος της έλεγε πως αυτό είναι φυσιολογικό και πως «παντού στον κόσμο οι πατέρες το κάνουν αυτό με τις κόρες τους».

Μάλιστα όλα αυτά θα αναφέρει σε  βιβλίο που θα εκδοθεί αυτό το μήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News