Ηράκλειο: Εξιτήριο για το βρέφος 26 ημερών που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Κρήτη
Ηράκλειο: Εξιτήριο για το βρέφος 26 ημερών που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και κρίθηκε ότι μπορεί να φύγει από το Βενιζέλειο νοσοκομείο

Εξιτήριο έλαβε σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, το 26 ημερών βρέφος από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μόλις χθες Τετάρτη 22 Ιουνίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και έτσι κρίθηκε ότι μπορεί να λάβει εξιτήριο.

Το 26 ημερών αγοράκι από χωριό του νομού Ηρακλείου, είχε συμπτώματα κορωνοϊού και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος νοσηλευόταν σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο μονάδας νεογνών.

Σημειώνεται πως το βρέφος έλαβε εξιτήριο ενώ ήταν ακόμη θετικό.

Υπενθυμίζεται, ότι το βρέφος , που είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο Χανιών στο Βενιζέλειο την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουνίου, έχει λάβει εξιτήριο. 

Η κατάσταση του βρέφους βελτιώθηκε και κρίθηκε ότι μπορεί να φύγει από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σημειώνεται πως το βρέφος έλαβε εξιτήριο ενώ ήταν ακόμη θετικό.

Το νεογνό νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων πριν οι γιατροί κρίνουν υποχρεωτική την διακομιδή του στο Βενιζέλειο, λόγω επιπλοκών που παρουσίασε και υπό τον φόβο πιθανής νόσησης από κορωνοϊό μιας και οι δυο του γονείς είχαν βρεθεί θετικοί. Οι φόβοι των γιατρών επαληθεύθηκαν, με το βρέφος να βρίσκεται επίσης θετικό στην COVID-19.

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News