Μίνα Γκάγκα από τα Χανιά: Ικανοποιητικά ποσοστά εμβολιασμού στα νοσοκομεία της Κρήτης

Χανιά
Μίνα Γκάγκα από τα Χανιά: Ικανοποιητικά ποσοστά εμβολιασμού στα νοσοκομεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να μην είμαστε χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα ,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

Η προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας για περεταίρω επέκταση της επιχείρησης «ελευθερία» με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται. Για αυξημένα ποσοστά εμβολιασμού στα Χανιά και ικανοποιητικά στα νοσοκομεία της Κρήτης, μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα που επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 23 Οκτωβρίου το γενικό νοσοκομείο Χανίων

Όπως ανέφερε η κ. Γκάγκα «Δίνουμε περισσότερα κίνητρα οικονομικά και πραγματικά ελπίζω ότι οι συνάδελφοι μου θα εμβολιαστούν για να είναι ασφαλείς οι ίδιοι ,οι δικοί τους και όλοι στην κοινωνία».

Η κ. Γκάγκα σχολίασε ότι απαιτείται ενότητα μεταξύ των υγειονομικών και του συνόλου της κοινωνίας, καταδικάζοντας διχαστικές λογικές. Όπως σημείωσε: «Να μην είμαστε χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα ,δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε ,αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε ασφαλείς και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον με ασφάλεια».

Συνάντηση στο νοσοκομείο Χανίων

Στη συνάντηση εργασίας της αναπληρώτριας υπουργού υγείας με τη διοίκηση και εκπροσώπους των γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο Χανίων, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των κλινικών και πως έχουν επηρεαστεί τα δύο χρόνια της πανδημίας.

Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα τόνισε ακόμη τη σημασία της καλής διασύνδεσης των νοσοκομείων της περιφέρειας με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων όπως και της λειτουργίας του ψηφιακού φακέλου ώστε να εξασφαλίζεται καλή συνεργασία πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας: «Δουλεύουμε επίσης το φάκελο από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, μια οργάνωση στις διακομιδές και όλα αυτά που ενδιαφέρουν τον ασθενή». Την Μίνα Γκάγκα υποδέχτηκαν στο νοσοκομείο η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας εκπρόσωποι τοπικών αρχών και βουλευτές.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News