Κορωνοϊός: Ζευγάρι ηλικιωμένων κατέληξε στην Κρήτη

Κρήτη
Κορωνοϊός: Ζευγάρι ηλικιωμένων κατέληξε στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από περιοχή της ενδοχώρας του Ηρακλείου, που είχε διακομισθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Δυο ακόμη νεκροί προστέθηκαν στην μαύρη λίστα της πανδημίας στην Κρήτη, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από περιοχή της ενδοχώρας του Ηρακλείου, που είχε διακομισθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Tο μεσημέρι της Πέμπτης, 14 Οκτωβρίου, κατέληξε η 77χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε ο 76χρονος σύντροφός της, ο οποίος επίσης νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του ίδιου νοσοκομείου. Ο ηλικιωμένος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ γνωστοποίησε τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο στη χώρα. Στην επικράτεια καταγράφηκαν 2.665 κρούσματα και 27 νέοι θάνατοι, στους 368 οι διασωληνωμένοι ασθενείς.

Από τα 2.665 νέα κρούσματα, 69 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 34 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι, 12 στο Ρέθυμνο και 20 στα Χανιά.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News