Κορωνοϊός

Ν. Χαρδαλιάς: Αναστέλλεται εργοτάξιο μονάδων της ΔΕΗ - «Ίσως πάμε σε νέα μέτρα»

Τι ανέφερε για το Πάσχα και τις δωρεές υγειονομικού υλικού

Την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες, ανακοίνωσε κατά τηnενημέρωση για τον κορvνοϊό, ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας επανέλαβε ακόμη ότι φέτος δεν θα υπάρχει έξοδος το Πάσχα. «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το φετινό Πάσχα. Δεν θα πάμε στα χωριά μας και στις εκκλησίες. Θα γιορτάσουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε τους γύρω μας. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο καιρός βελτιώνεται. Θα είναι λάθος να βγούμε έξω. Μένουμε πιστοί στο στόχο, μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες» τόνισε.

Εξηγησε δε ότι όσο τηρούνται οι κανόνες δεν θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα. "Ωστόσο εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση αναγκαστικά θα πάμε σε νέα μέτρα".

Όπως σημείωσε ακόμη για όσους επαναπατρίστηκαν, 83 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, ενώ άλλοι 160 στη Θράκη περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους. 

Για τις δωρεές που συνεχίζονται σημείωσε: «Τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα κομβόι από μάσκες και ειδικές στολές προσφορά του ιδρύματος Ωνάση και της Ένωσης Εφοπλιστών». Ενώ πρόσθεσε «ο Όμιλος του Ιατρικού κέντρου παρέχει στις υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας το κτίριο του Περιστερίου».

Σε ότι αφορά το τελευταίο τριήμερο, όπως ανέφερε πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 6.500 έλεγχοι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια