Google Maps: Έρχονται αλλαγές που αλλάζουν την πλοήγηση – Τι νέο θα προσφέρουν

Επιστήμη
Google Maps: Έρχονται αλλαγές που αλλάζουν την πλοήγηση – Τι νέο θα προσφέρουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς οι νέες αναβαθμίσεις της Google Maps θα βοηθήσουν τους χρήστες της να εξοικονομούν χρήματα

Αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στην Google μετά τις ανακοινώσεις που πραγματοποίησε για τις καινοτομίες που θα προστεθούν στην εφαρμογή των χαρτών της Google Maps. Μεταξύ άλλων θα προστεθεί και η δυνατότητα ο χρήστης να μπορεί να υπολογίσει το συνολικό κόστος των διοδίων της διαδρομής που έχει επιλέξει.

Το χαρακτηριστικό αυτό θα ξεκινήσεις τον Απρίλιο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ινδία, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία, με δεδομένα για περίπου 2,000 δρόμους με διόδια στις συγκεκριμένες χώρες.

Με αυτό τον τρόπο ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να δει πόσο κοστίζουν τα διόδια της διαδρομής που έχει επιλέξει πριν ξεκινήσει το ταξίδι του.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει τους χάρτες της με ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα μπορούν σύντομα να βλέπουν ακριβώς που υπάρχουν φανάρια και stop πινακίδες στη διαδρομή τους.

Συγχρόνως, σε επιλεγμένες πόλεις το Google Maps θα δείχνει σύντομα και στο σχήμα και το πλάτους του δρόμου ακριβώς, συμπεριλαμβανομένων των διάμεσων, των νησίδων και των σχημάτων των τριγύρω κτηρίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News