Tesla: Γιατί κλειδώθηκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους δεκάδες οδηγοί

Επιστήμη
Tesla: Γιατί κλειδώθηκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους δεκάδες οδηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ποιο λόγο έμειναν δεκάδες ιδιοκτήτες Τέσλα έξω από τα αυτοκίνητά τους

Η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla μέσω μιας νέας καινοτομίας, δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές της να μπορούν να μπουν στο αυτοκίνητό τους με ένα διαφορετικό τρόπο από το καθιερωμένο.

Πέρα από τον σύνηθες τρόπο χρησιμοποιώντας την κάρτα-κλειδί δηλαδή, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Tesla έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώνουν το όχημά τους μέσα μιας ειδικής εφαρμογής στο κινητό τους.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που η εφαρμογή μπλοκάρει

Σύμφωνα με έρευνα του CNN, όταν μπλόκαρε η εφαρμογή της εταιρίας αρκετοί οδηγοί Tesla έμειναν έξω από τα αυτοκίνητά τους.

Οι πρώτες καταγγελίες για προβλήματα στις εφαρμογές έγιναν από ιδιοκτήτες Tesla στις ΗΠΑ και τον Καναδά το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου, ενώ ακολούθησαν άλλες 500 καταγγελίες από οδηγούς σε Ευρώπη και Ασία.

Ο Έλον Μασκ θέλωντας να «σώσει» την κατάσταση δημοσίευσε στο  Twitter, «Ζητάμε συγγνώμη, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Electek, τα συστήματα της Tesla σπάνια έχουν διακοπές λειτουργίας, αν και όπως μεταδίδει το ίδιο Μέσο Ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2020, είχαν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα.

(φωτογραφία: shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News