Νέος κύκλος του προγράμματος επιχειρηματικότητας VentureGarden στην Κρήτη από το Alba Graduate Business School και το Bizrupt  

Κρήτη
Νέος κύκλος του προγράμματος επιχειρηματικότητας VentureGarden στην Κρήτη από το Alba Graduate Business School και το Bizrupt  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα VentureGarden που στηρίζει την επιχειρηματικότητα δέχεται αιτήσεις για τον νέο χειμερινό κύκλο στην Κρήτη.

Η συνεργασία του Alba Graduate Business School, The American College of Greece με το Bizrupt εδραιώνει στην Κρήτη το επιτυχημένο πρόγραμμα VentureGarden για την υποστήριξη επιχειρηματιών, startupers και όσων έχουν μια επιχειρηματική ιδέα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ή να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι 18 Νοεμβρίου ΕΔΩ.

Θα ακολουθήσει σύντομη προσωπική συνέντευξη για να επιλεγούν οι συμμετέχοντες. Οι εν  δυνάμει επιχειρηματίες που θα επιλεγούν, θα παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε 5 εβδομάδες βασισμένα στο δοκιμασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του VentureGarden.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία mentoring διάρκειας 3 μηνών.

Τα μαθήματα του VentureGarden στην Κρήτη θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά, θα ξεκινήσουν στις 7 Δεκεμβρίου 2020 και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ηλεκτρονικά, κι αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα έχουμε περιορισμένη φυσική παρουσία στους χώρους του Bizrupt. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των συμμετεχόντων, θα αξιοποιηθούν σύγχρονα και ασύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης και συνεργασίας.

Η συνέργεια του Bizrupt με το Alba έχει ως στόχο να συνδυάσει την την εξειδικευμένη γνώση για την επιχειρηματικότητα της Κρήτης με την υφιστάμενη τεχνογνωσία εκπαίδευσης.

Το VentureGarden παρέχεται δωρεάν επειδή υποστηρίζεται από δωρητές που πιστεύουν στο όραμα μας. Ιδρυτικός δωρητής του προγράμματος είναι το The Hellenic Initiative, που υποστηρίζει από το 2014 την υλοποίηση του VentureGarden στην Ελλάδα. Δωρητές του VentureGarden Ηράκλειο είναι η δική μας, Κρητική εταιρεία, Phaistos Networks και η Fairlo, μία fintech startup από τη Σουηδία που πρόσφατα απέκτησε tech hub στο Ηράκλειο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα επικοινωνώντας με την υπεύθυνη του VentureGarden στο Alba Graduate Business School Σοφία Φουκαράκη ([email protected], 210-8964531) και τον υπεύθυνο του προγράμματος για το Bizrupt Κωνσταντίνο Βασσάκη ([email protected]).

Τo VentureGarden Ηράκλειο δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 18 Νοεμβρίου, ΕΔΩ.

Σχετικά με το Bizrupt

Το Bizrupt είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 2017 και έχει ως βασικό όραμα να αποτελέσει καταλύτη καινοτομίας, συμβάλλοντας στο χτίσιμο ενός ισχυρού οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στο νησί. Στόχος του Bizrupt είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας, η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και της συνεργατικότητας, η έμπνευση, η απενοχοποίηση της αποτυχίας και η αλληλεπίδραση των “ανοιχτών μυαλών”.

Σχετικά με το VentureGarden

Το VentureGarden δημιουργήθηκε το 2014 από το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece στην Αθήνα και το American College of Thessaloniki μέλος του Anatolia College στη Θεσσαλονίκη. Ιδρυτικός δωρητής του προγράμματος είναι η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative). Από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί 14 κύκλοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 1 κύκλος στο Ηράκλειο και δράσεις σε 12 πόλεις με περισσότερους από 1270 συμμετέχοντες.

Στοιχεία επικοινωνίας

email: [email protected]

web: www.bizrupt.gr

FB: www.fb.com/bizrupt.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News