Καινοτομία

Facebook: Ποιες είναι οι αλλαγές που «έρχονται»

Πότε θα; δουν οι χρήστες τα νέα χρακτηριστικά

Aλλαγές έρχονται στο Facebook καθώς με ανακοίνωσή της η εταιρεία - κολοσσός αναφέρει πως πλέον θα είναι ευκολότερο από ποτέ να έρθεις σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια σου χωρίς να σκέφτεσαι ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς. Ύστερα από 18 μήνες αφότου ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ενσωματώσει τις δύο πλατφόρμες, το έκανε πράξη.

Από τις αρχές του 2019 είχε αποκαλυφθεί το σχέδιο της Facebook για την ενοποίηση των messaging υπηρεσιών της (Instagram, Messenger, WhatsApp), αλλά χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να γίνει πράξη από την εταιρεία.

Η συγχώνευση των δύο εφαρμογών απαιτεί τη συναίνεση του χρήστη για να επιτρέψει και τη συγχώνευση των λογαριασμών τους. Το Facebook προσφέρει νέες δυνατότητες για να δελεάσει τους χρήστες να το πράξουν. Έτσι εάν αποδεχτούν θα μπορούν να στείλουν αυτοκόλλητα, να παρακολουθούν βίντεο Instagram με φίλους κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και να στέλνουν μηνύματα που εξαφανίζονται.

Το Facebook ανακοίνωσε σύμφωνα με το ethnos.gr ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα κυκλοφορήσουν αμέσως σε «μερικές χώρες» και «σύντομα παγκοσμίως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια