«Εξέλιξη εγκεφάλου»: Το νέο παιχνίδι του Κρητικού Φάνη Κουρτικάκη «σαρώνει» στις τάσεις

Κρήτη
«Εξέλιξη εγκεφάλου»: Το νέο παιχνίδι του Κρητικού Φάνη Κουρτικάκη «σαρώνει» στις τάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή το νέο του παιχνίδι, με τον παίχτη να καλείται να λύσει σειρά από παζλ και σπαζοκεφαλιές

Ο Κρητικός προγραμματιστής Φάνης Κουρτικάκης πριν από μερικά χρόνια, είχε «τρελάνει» το App Store και το Play Store με το παιχνίδι του «7 Λέξεις», όμως κατάφερε εκ νέου να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων, φτάνοντας στην πρώτη θέση στις τάσεις και προσπερνώντας μεγάλες ξένες παραγωγές.

Ο Φάνης Κουρτικάκης ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και μετανάστης στην Αυστραλία μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό και τη δημιουργία εφαρμογών.

Η επιτυχία αυτών των εφαρμογών του επέτρεψε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία!

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Λέγεται «Εξέλιξη Εγκεφάλου» στα Ελληνικά και Brain Stars Evolution στα αγγλικά αφού υποστηρίζει και την αγγλική γλώσσα.

Ο παίκτης καλείται να λύσει μια σειρά από παζλ και σπαζοκεφαλιές ώστε να προχωρήσει στην επόμενη πίστα! Μπορεί οι πρώτες πίστες να φαίνονται απλές και χαριτωμένες αλλά στην πορεία δυσκολεύουν! Απαιτείται δημιουργική σκέψη αλλά και φαντασία! Για να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία προσφέρεται η λύση κάθε πίστας!

Το παιχνίδι είναι δωρεάν και μπορεί κανείς να το παίξει σε όλα τα κινητά και τάμπλετ.

Γιια android μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Για iOS (iPhone, iPad) μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

Δες πόσο έξυπνος και δημιουργικός είσαι!

Το «Εξέλιξη Εγκεφάλου» ("Brain Evolution") είναι ένα διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι με παζλ και σπαζοκεφαλιές! Σκέψου έξω από τα συνηθισμένα και προκάλεσε τη λογική σου! Είσαι έτοιμος να προκαλέσεις το IQ σου;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News