Καινοτομία

“Θέλεις να γίνεις online freelancer; Το Get Into Online Freelance είναι για σένα!”

Το Get Into Online Freelance έρχεται στις 1-5 Ιουνίου! Πρόκειται για το μοναδικό στην Ελλάδα ολοκληρωμένο δωρεάν e-training για online freelancers. Αφορά νέους από 18-35 ετών που θέλουν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες με online προσανατολισμό. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν το brand τους και να αναπτύξουν την προσωπική τους επιχείρηση από το μηδέν. Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει ενότητες όπως το personal branding, η δημιουργία website και portfolio, η προώθηση του brand, η εύρεση και διαχείριση πελατών, τα λογιστικά, η διαχείριση των projects και του χρόνου, κα. Πρόκειται για μία ολόκληρη εβδομάδα με online εκπαιδεύσεις από εισηγητές με εμπειρία στο freelancing.

Το “Get Into Online Freelance” αφορά όλους όσους θέλουν να απασχοληθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε τομείς όπως το Web Development, το Design, το Content Writing, η Μετάφραση, το Marketing, η Διαχείριση Social Media, κα. Προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να έχουν επαφή (σπουδές ή/και προϋπηρεσία) με το αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, καθώς το πρόγραμμα επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη των skills για online ελεύθερους επαγγελματίες.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλους και μπορείς να υποβάλλεις την αίτηση σου εδώ μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαΐου. Απαραίτητο είναι να μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρο το πρόγραμμα και να “διψάς” για νέα γνώση! Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα του προγράμματος. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι’ αυτό το λόγο γίνεται αξιολόγηση των αιτήσεων. Το Get Into Online Freelance έχει πραγματοποιηθεί ήδη μία φορά με φυσική παρουσία, στο video εδώ μπορείς να δεις τι έγινε.

Το Get Into Online Freelance είναι ένα από τα προγράμματα του Get Hired. Πρόκειται για ένα project που πραγματοποιείται από την 100mentors και το Bizrupt, έχοντας την υποστήριξη του Princes Trust International, με σκοπό να δώσει στους νέους τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν επαγγελματικά. Εστιάζει στην περιοχή της Κρήτης, όμως ο digital χαρακτήρας των trainings, λόγω των συνθηκών που βιώνουμε, και το γεγονός ότι το Online Freelance είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, επιτρέπει τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου από οποιοδήποτε σημείο της χώρας.

To Get Hired περιλαμβάνει ακόμα, δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα που προετοιμάζουν τους νέους για την αγορά εργασίας και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με επιχειρήσεις, αλλά και job fair days, όπου επιχειρήσεις παρουσιάζουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους και οι συμμετέχοντες επιλέγουν τις θέσεις για τις οποίες επιθυμούν να τους γίνει συνέντευξη. Σε όλες τις περιπτώσεις, σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να μπουν επιτυχώς στον εργασιακό στίβο!

 Περισσότερα για το Prince’s Trust International

Το Prince's Trust International ιδρύθηκε το 2015 από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο οργανισμός αυτός δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο (Καραϊβική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία) και αποστολή του είναι να μπορεί μέσα από συνεργασίες να υποστηρίζει νέους ανθρώπους ώστε να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ζουν, να μαθαίνουν και να ονειρεύονται.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια