Αιτήσεις για τον πρώτο online κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess

Ελλάδα
Αιτήσεις για τον πρώτο online κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 11ος κύκλος επιτάχυνσης του OK!Thess θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Το OK!Thess συνεχίζει δυναμικά το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα παραμένοντας πιστό στην αποστολή του, να εμπνέει, να στηρίζει και να ενώνει όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Οι συνθήκες που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19 επιτάσσουν προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα. Έτσι ο 11ος κύκλος επιτάχυνσης του OK!Thess θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, με τη χρήση online εργαλείων.

Αν έχεις μια καινοτόμο ιδέα και θέλεις να την εξελίξεις επιχειρηματικά αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο τότε δήλωσε συμμετοχή στον 11ο online κύκλο επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess, έως τις 17 Μαΐου 2020.

Ήδη από τον προηγούμενο κύκλο, το ΟΚ!Τhess έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα του μέσω virtual masterclasses και online συναντήσεων με τους coaches, διασφαλίζοντας την πλήρη υποστήριξη των ομάδων. Όλες οι διαδικασίες για την ένταξη στον 11ο κύκλο επιτάχυνσης, από την πρώτη αξιολόγηση μέχρι τη συμμετοχή στο Bootcamp και την τελική αξιολόγηση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα γίνουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Τι είναι το πρόγραμμα επιτάχυνσης;

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Τhess απευθύνεται σε όσους έχουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες οι οποίες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο διερεύνησης ή ανάπτυξης. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 14 εβδομάδων που βοηθά τους συμμετέχοντες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα βιώσιμο και επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν, ως νεοφυείς επιχειρήσεις, σε μεγάλες αγορές. Το πρόγραμμα επιτάχυνσης περιλαμβάνει εργαστήρια και masterclasses σε θεμελιώδη θέματα επιχειρηματικότητας και μεθοδολογίας επιχειρηματικής ανακάλυψης, εβδομαδιαίο coaching από έμπειρους ιδρυτές startup εταιρειών, και mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με βάση τις ανάγκες κάθε ομάδας.

Από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess έχει υποστηρίξει 91 καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), τα 3 ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της πόλης (ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Αποκλειστικός δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

  • Κυριακή 17 Μαΐου 2020 (23:59): Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
  • Τετάρτη 20 Μαΐου: Ολοκλήρωση της Ά φάσης αξιολόγησης και πρόσκληση των αιτούντων που θα επιλεγούν στο Bootcamp.
  • Παρασκευή 22 Μαΐου έως Πέμπτη 28 Μαΐου: Διεξαγωγή του Bootcamp (online εργαστήρια διάρκειας 25 ωρών, υποχρεωτικής παρακολούθησης)
  • Παρασκευή 29 Μαΐου: Παρουσιάσεις των ομάδων που ολοκλήρωσαν το Bootcamp στην επιτροπή αξιολόγησης (Pitching Event).
  • Σάββατο 30 Μαΐου: Ανακοίνωση των ομάδων που θα γίνουν δεκτές στο πλήρες τετράμηνο πρόγραμμα του 11ου κύκλου επιτάχυνσης.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων πριν από την υποβολή της αίτησης τους, οι coaches του OK!Thess θα είναι διαθέσιμοι στις 13, 14 και 15 Μαΐου, κατόπιν ραντεβού, για να συζητήσουν με τους ενδιαφερόμενους για την επιχειρηματική τους ιδέα και το πρόγραμμα επιτάχυνσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Δήλωσε Συμμετοχή

Ενημέρωση για το OK!Thess

Ραντεβού για Office Hours στο [email protected]

Facebook Page

Instagram

Twitter

LinkedIn

Youtube

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News