Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό - Δωρεάν σεμινάριο από το ΕΠΕΦΑ

Επιστήμη
Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό - Δωρεάν σεμινάριο από το ΕΠΕΦΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, διάρκειας μίας ώρας, θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 17:00

Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό;  Απαντήσεις θα πάρουν όσοι λάβουν μέρος στο διαδικτυακό σεμινάριο μίας ώρας, που οργανώνει το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνεχίζοντας το εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό του έργο και κατά τη διάρκεια των περιορισμών που ισχύουν λόγω της πανδημίας COVID-19, το ΕΠΕΦΑ διοργανώνει σεμινάριο με αντικείμενο το επίκαιρο θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέροντας διαδικτυακά ένα δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο 1 ώρας με τίτλο: «Κατανοώντας και αξιοποιώντας τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό».

Το  σεμινάριο, θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Απριλίου και ώρα 17:00, με ελεύθερη συμμετοχή, αποτελεί  εισαγωγή και παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος διάρκειας 8 ωρών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο μέσω τηλεκατάρτισης από τους καταξιωμένους στον χώρο κκ Επικ. Καθ. Κωνσταντίνο Φούσκα και Δρ Βασίλη Νικολόπουλο.

 -  Κωνσταντίνος Φούσκας, Επικ. Καθ. Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογικής Καινοτομίας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

 -  Δρ Βασίλης Νικολόπουλος, Επικεφαλής Εφαρμοσμένης Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας της Protergia - MYTILINEOS SA

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή στο δωρεάν σεμινάριο καθώς και στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο ΕΔΩ  

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως Τετάρτη 23 Απριλίου 2020. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News