Καινοτομία

Instagram: Μας παρουσιάζει τα «μυστικά» για περισσότερα likes!

To Instagram συστήνει το Creators Instagram Account

Το Instagram μας συστήνει το Creators Instagram Account, προκειμένου να… μαζέψουμε περισσότερα likes!

Οι influencers στηρίζονται στο engagement για να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι, για να διατηρήσει τα τωρινά επίπεδα engagement του και να συνεχίσει να μεγαλώνει η πλατφόρμα, το Instagram πρέπει να διατηρήσει μια επαφή με τους δημιουργούς και να είναι σίγουρο ότι παίρνουν όλα όσα χρειάζονται απ’ τα εργαλεία της πλατφόρμας.

Αυτό ισχύει ακόμα παραπάνω για το IGTV, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το νέο YouTube, αλλά πώς θα γίνει αυτό εάν οι δημιουργοί περιεχομένου δεν ανεβάζουν τα videos τους;

Έτσι, η πλατφόρμα μας σύστησε το Creators Instagram account, το οποίο είναι το μέρος στο οποίο μπορούμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το πώς να γίνει δημιουργοί απ’ την ομάδα του Instagram και τους creators που μας δίνουν κάθε μέρα έμπνευση.

Όπως είδες και στο video, στο νέο account θα βρεις και tips για περισσότερα likes στο Instagram, tutorials από ειδικούς, αλλά και όλα τα νέα για τα updates του social media και τα insights.

Όλα αυτά που θα ανεβαίνουν καθημερινά στο account θα δίνουν στους δημιουργούς μια καλύτερη κατανόηση για το πώς μπορούν να τελειοποιήσουν την παρουσία τους στο Instagram και να χτίσουν το κοινό τους στην πλατφόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Y’all better turn it up. 🔈 #IGCreatorInsights

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creators (@creators) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Everyone has to start somewhere.” 💃 @SusieMeoww shares the strategy behind her viral K-Pop dance videos. 🔜 on @creators. 💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creators (@creators) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❗️ For Creators. ❗️ Learn how to up your game as a content creator, not only from us at Instagram, but from the creators you admire the most. ⚡️ We’ll be sharing insights, tips & tricks and YES, we’ll be talking about the algorithm. 👀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Creators (@creators) στις

Οι influencers στο Instagram αυξάνονται κάθε μέρα κατά πολλούς ενώ τα brands που επιλέγουν να διαφημιστούν μέσα απ’ την πλατφόρμα αποτελούν πηγή κέρδους για το social media. Έτσι, το Instagram θέλει να βοηθήσει influencers και brands ν’ αυξήσουν το engagement τους και να έχουν περισσότερα likes ώστε να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν και να είναι η πρώτη τους επιλογή όταν σκέφτονται να διαφημιστούν online.

Πηγή: ipop.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια