Καινοτομία

Οι κορυφαίοι android experts της Google στο Ηράκλειο!

Ταξίδεψαν από τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View για το Singularity Festival

Έκλεισαν θέση και εκπαιδεύτηκαν από κορυφαίους παγκόσμιους experts

Κορυφαίοι στον κόσμο experts σε θέματα που αφορούν τη δημιουργία android apps, βρέθηκαν στην πόλη του Ηρακλείου και εντυπωσίασαν όλους όσους συμμετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας στην εκδήλωση Singularity Festival, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στο ξενοδοχείο «Ibis Styles Central», ονόματα παγκόσμιας σκηνής του android, έδωσαν το «παρών» και μίλησαν σε ένα ενθουσιώδες κοινό. Ανάμεσά τους οι: Chet Haase (Google HQ), Pietro Maggi (Google UK), Fabio Collini (The New York Times), Nicola Corti (Yelp!), Tamas Marton (TUI Global), Alex Zhukovich (Tom Tom), Gaurav Bhatnagar (Maersk), Elaine Dias Batista (Google Dev Expert)!

Ο Keynote Speaker της .droidconGreece, Chet Haase, Android Chief Advocate, ταξίδεψε απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View για να μιλήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά και μόνο στο Singularity Festival και την.droidconGreece!

Η φετινή διοργάνωση υποδέχτηκε για ακόμη μια χρονιά σπουδαίους ομιλητές όπως τον Pietro Maggi από την ηγετική ομάδα του Android στην Google Λονδίνο, τον Fabio Collini, Senior Android Engineer στην "The New York Times", τον Nicola Corti, Android Developer από την Yelp! Αμβούργο, τον Tomas Marton από τα κεντρικά γραφεία της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Alex Zhukovich, Android Engineering στην Tom Tom HQ, τον Gaurav Bhatnagar από την Maersk HQ στο Δελχί, την Elaine Dias Batista Android Lead και Google Dev Expert και πολλούς άλλους διεθνείς καλεσμένους από την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή.   

Ανάμεσα στους παγκόσμιας φήμης καλεσμένους του Singularity Festival Week βρίσκεται και η Emma Haruka Iwao, Computer Scientist & Cloud Developer Advocate στην Google η οποία φέτος έσπασε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness! Η Emma Haruka Iwao κατάφερε να υπολογίσει την πιο ακριβής τιμή του “pi” στον κόσμο η οποία περιλαμβάνει 31,4 τρισεκατομμύρια ψηφία, πολύ περισσότερα από το προηγούμενο ρεκόρ των 22 τρισεκατομμυρίων ψηφίων.

Η Emma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας το ταξίδι της στον χώρο της τεχνολογίας και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Guinness.

Μέσα από τις εκδηλώσεις της σε 22 χώρες μαγεύει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 25.000 προγραμματιστές.

Η .droidcon είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να μάθετε από έμπειρους ομιλητές, να βουτήξετε στις τελευταίες εξελίξεις του Android και να εξερευνήσετε τεχνολογίες αιχμής.

Ακολουθεί το πρόγραμμα

Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου το SFW υποδέχεται την droidcon Greece στο stage της οποίας θα ανέβουν πάνω από 40 Διεθνής Android Experts για να μυήσουν τους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, μηχανικούς και σχεδιαστές στις δυνατότητες του Android μέσα από πραγματικά παραδείγματα εφαρμογών (case studies). Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται οι: Chet Haase, Pietro Maggi Google London, Francesco Romano Huawei, Enrico Bruno Del Zotto TUI, Fabio Collini The New York Times, Leandro Mazzuquini Skyscanner, Gaurav Bhatnagar MAERSK, Mikołaj Leszczyński Babylon. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης. 

Στις 26 Σεπτεμβρίου  η εκδήλωση Kotlin/Everywhere παίρνει τη σκυτάλη με ελεύθερη είσοδο και διαθέσιμα premium tickets. Το Kotlin/Everywhere είναι μέρος μιας παγκόσμιας σειράς εκδηλώσεων που δημιουργήθηκαν από τους Jetbrains & Google. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Wojtek Kaliciński Google London, Carlo Lucera Cofficegroup, Carlos Mota Wit. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τη σελίδα: http://bit.ly/2mdfGVt

Στις 27 Σεπτεμβρίου το SFW19 φιλοξενεί άλλες δύο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο και διαθέσιμα premium tickets. Το FlutterExp με προσκεκλημένους ομιλητές τους: Elaine Dias Batista, Google Developer Expert, Chirag Shenoy Sharechat, Ευθύμιο Σαρμπάνη Flutter Athens Meetup και Remi Rousselet Flutter Developer, οι οποίοι θα μας εκπαιδεύσουν πάνω στη χρήση του Flutter που αναπτύχθηκε για τη δημιουργία εφαρμογών iOS και Android υψηλής ποιότητας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στo site της εκδήλωσης.

To Diversity Summit ξεκινά το απόγευμα της ίδιας μέρας με πολλά διαδραστικά παιχνίδια, ενώ οι συζητήσεις που θα ακολουθήσουν επικεντρώνονται στη σημαντικότητα της ποικιλομορφίας & την καταπολέμηση των διακρίσεων στο χώρο εργασίας. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ομιλητές βρίσκονται οι: Gloria Dwomoh Mozila, Ελένη Μαυροειδή Google Athens, Ελίζα Καμπερογιάννη Pixplicity. Για το Diversity Summit δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://diversitysummit.yet.org.gr/

Η εβδομάδα του Διεθνές Φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με την ετήσια εκδήλωση του DevFest Greece που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πάνω από 50 χώρες και έρχεται στην Ελλάδα για 7η συνεχή χρονιά από την ομάδα του GDG Greece με ελεύθερη είσοδο και διαθέσιμα premium tickets. Ανάμεσα στους ομιλητές της εκδήλωσης βρίσκονται οι: Kiana McNellis, Alex Memering και Kenny Etienne από την ομάδα του Firebase Google, Νίκος Κουτρουμπίνης και Δημήτρης Κωνσταντίνου ODDD Technologies, Peter Eijgermans Ordina, Ελευθέριος Τριβιζάκης FORTH, Michelantonio Trizio COO Wideverse, Ιωάννης Ανυφαντάκης Ν. Κρήτη, Θάνος Λουμπρούκος & Αργυρώ Παρουλίδου Randstad Hellas, Πέτρος Περλεπές Welcome Pickups. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στo site της εκδήλωσης: https://gdggreece.gr/

Μάλιστα όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, η ANEK BLUE STAR FERRIES προσφέρει σε 25 τυχερούς 40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την συμμετοχή τους στο SFW19. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια