.droidconGreece: Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του Android στο Ηράκλειο!

Επιστήμη
.droidconGreece: Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του Android στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείστε θέση και εκπαιδευτείτε από κορυφαίους παγκόσμιους experts

Δυναμικό «παρών» στην Ελλάδα θα δώσει η .droidconGreece η οποία  φέρνει αυτή τη φορά πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής του Android. Ανάμεσά τους οι: Chet Haase (Google HQ), Pietro Maggi (Google UK), Fabio Collini (The New York Times), Nicola Corti (Yelp!), Tamas Marton (TUI Global), Alex Zhukovich (Tom Tom), Gaurav Bhatnagar (Maersk), Elaine Dias Batista (Google Dev Expert)!

Ο Keynote Speaker της .droidconGreece, Chet Haase, Android Chief Advocate, θα ταξιδέψει απευθείας από τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View για να μιλήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά και μόνο στο Singularity Festival και την.droidconGreece!

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά σπουδαίους ομιλητές όπως τον Pietro Maggi από την ηγετική ομάδα του Android στην Google Λονδίνο, τον Fabio Collini, Senior Android Engineer στην "The New York Times", τον Nicola Corti, Android Developer από την Yelp! Αμβούργο, τον Tomas Marton από τα κεντρικά γραφεία της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Alex Zhukovich, Android Engineering στην Tom Tom HQ, τον Gaurav Bhatnagar από την Maersk HQ στο Δελχί, την Elaine Dias Batista Android Lead και Google Dev Expert και πολλούς άλλους διεθνείς καλεσμένους από την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή. Δείτε τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής ΕΔΩ

Κλείστε την θέση σας ΕΔΩ (droidconGreece tickets) και εκπαιδευτείτε από κορυφαίους παγκόσμιους experts σε θέματα που αφορούν την δημιουργία Android apps.

Η .droidcon είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο συνεδρίων για προγραμματιστές που συγκεντρώνει top experts του τομέα, αποκλειστικά επικεντρωμένο στην πρόοδο της πλατφόρμας Android.

Μέσα από τις εκδηλώσεις της σε 22 χώρες μαγεύει ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 25.000 προγραμματιστές. Η .droidcon είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε τη διεθνή κοινότητα του Android, να μάθετε από έμπειρους ομιλητές, να βουτήξετε στις τελευταίες εξελίξεις του Android και να εξερευνήσετε τεχνολογίες αιχμής.

Τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση του Android ΕΔΩ

ή εδώ: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News