Το «φθηνό» iPhone παρουσιάστηκε - Όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone 11

Επιστήμη
Το «φθηνό» iPhone παρουσιάστηκε - Όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone 11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πότε θα ανοίξουν στην Ελλάδα οι παραγγελίες

Η Apple παρουσίασε προχθές τα τρία νέα της κινητά, τη σειρά iPhone 11. Δύο (τα iPhone 11 Pro) στη συνήθη τιμή και ένα λίγο πιο οικονομικό, στην τιμή των 699 δολαρίων. Ο λόγος για το iPhone 11.

Το πιο οικονομικό κινητό της νέας γενιάς των iPhones, το iPhone 11 που παρουσιάστηκαν προχθές έρχεται με μια νέα κάμερα, τσιπ και ταχύτερη απόδοση σε σχέση με την ακριβώς προηγούμενη σειρά κινητών της Apple.

Το iPhone 11, το οποίο κοστίζει 699 δολάρια, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 13 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και θα βγει στα καταστήματα από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Στην Ελλάδα οι παραγγελίες θα ανοίξουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η κάμερα επανάσταση του νέου iPhone 11

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του iPhone 11 ένας νέος εξαιρετικά ευρύς φακός που προστέθηκε στην εξωτερική μονάδα κάμερας του τηλεφώνου.Η νέα κάμερα διαθέτει οπτικό πεδίο 120 μοιρών και επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν με μεγαλύτερο βάθος πεδίου και εμβέλειας.Σύμφωνα με την Apple, αυτός ο φακός επιτρέπει στους χρήστες του iPhone 11 να βγάζουν φωτό με 4 φορές μεγαλύτερο εύρος. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πλάνα τοπίου, υποστηρίζει η Apple.

Ένας αισθητήρας επιτρέπει επίσης στο iPhone 11 να βγάζει φωτό με μεγαλύτερη φωτεινότητα, ενώ ιδιαίτερο είναι το χαρακτηριστικό που επιτρέπει καθαρές φωτό σε Night Mode, υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εχει επίσης 2x οπτικό ζουμ, ενώ η εφορμογή της κάμερας είναι τέτοια που επιτρέπει στον χρήστη να έχει καλύτερη εικόνα του καρέ που θα βγάλει.

Όπως και τα πιο ακριβά μοντέλα iPhone 11 που παρουσιάστηκαν χθες, τα iPhones 11 Pro (τα οποία τρολαρίστηκαν αρκετά), το iPhone 11 έχει μεγάλες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας και πολλές επιλογές φωτισμού των φωτογραφιών τύπου πορτραίτο.

Και οι τρεις κάμερες του iPhone 11, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού φακού για τις selfies, είναι 12 megapixel και μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K.Επιπλέον, η Apple έχει προσθέσει στην μπροστινή κάμερα του iPhone τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε αργή κίνηση και μπορεί να καταγράψει βίντεο με ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Το νέο σούπερ τσιπ που κάνει το iPhone 11 το ταχύτερο κινητό στον κόσμο

Για να βοηθηθήσει στην επεξεργασία των ευκρινέστερων και μεγαλύτερων φωτογραφιών από το iPhone 11 και για την υποστήριξη των παιχνιδιών υψηλής ανάλυσης που είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας Apple Arcade, η οποία επίσης παρουσιάστηκε χθες, το νέο τηλέφωνο της Apple διαθέτει ένα νέο τσιπ A13 Bionic, το οποίο η εταιρεία υποστηρίζει ότι είναι η «ταχύτερη CPU που υπάρχει σε smartphone».

«Το iPhone 11 είναι η επόμενη γενιά των iPhones, γεμάτο με νέες και εξαιρετικές δυνατότητες σε απίστευτο σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων των νέων φωτογραφικών μηχανών Ultra Wide και Wide για υπέροχα βίντεο και φωτογραφίες, την ισχύ και την ευκολία χρήσης του iOS 13 και του A13 Bionic - πάντα σε ένα smartphone που χειρίζεται γρήγορα τα δεδομένα. Κάτι που έχει εξαιρετική σημασία για τους χρήστες του», δήλωσε ο Φιλ Σίλερ, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Apple.

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από ποτέ, λέει η Apple για το iPhone 11

Πέρα από την αύξηση της ταχύτητας του iPhone 11, η Apple λέει ότι το νέο τσιπ βοηθά στην βελτίωση και άλλων χαρακτηριστικών του κινητού, σε σχέση με τα προηγούμενα. Βοηθά στο να αυξηθεί κατά μια ώρα η ζωή της μπαταρίας του iPhone 11, σε σχέση με το προηγούμενο, iPhone Xr, το οποίο είχε τη μπαταρία με τη μεγαλυερη διάρκεια ζωής, όταν κυκλοφόρησε πέρυσι.Σύμφωνα με την Apple, το τσιπ του τηλεφώνου μπορεί να επεξεργαστεί 1 τρισεκατομμύριο λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.Το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου με το FaceID θα γίνεται πιο γρήγορα, λέει ακόμη η Apple.

Το τηλέφωνο έρχεται επίσης σε πολλά νέα χρώματα, όπως μωβ, πράσινο, κίτρινο, μαύρο, λευκό και «Product Red» και είναι αδιάβροχο για δύο λεπτά σε βάθος μέχρι δύο μέτρων.

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News