Netflix: Η πασίγνωστη σειρά που «έκοψε» ξαφνικά

Επιστήμη
Netflix: Η πασίγνωστη σειρά που «έκοψε» ξαφνικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Netflix «έκοψε» δημοφιλή σειρά και προκάλεσε… χαμό

Χαμός έχει προκληθείς ε όλους του fans της πασίγνωστης και - διεθνώς - δημοφιλούς σειράς «Santa Clarita Diet».

Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες από τη «σκοτεινή» κωμωδία.

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν του πρώτου «zom-com» στην ιστορία της τηλεόρασης, δυσαρεστώντας έντονα τους οπαδούς της σειράς που αυξάνονταν διαρκώς.

Το Santa Clarita Diet, με πρωταγωνιστές την Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant, είχε αποκτήσει φανατικό κοινό λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε ότι κόβεται, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

«Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Victor Fresco, που έφερε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα στο Netflix. Οι απίστευτοι Drew Barrymore και Timothy Olyphant ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Sheila και τον Joel Hammond, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός», τονίζεται στην ανακοίνωση της πλατφόρμας χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι αυτής της απόφασης, καθώς η σειρά είχε ανταπόκριση από το κοινό.

Οι fans του «Santa Clarita Diet» εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το κόψιμο της σειράς στα social media.

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News