Unseen Greece: Μαγνητίζουν το βλέμμα κρητικά τοπία «άγνωστα» στο φωτογραφικό φακό

Ταξίδια
Unseen Greece: Μαγνητίζουν το βλέμμα κρητικά τοπία «άγνωστα» στο φωτογραφικό φακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από το φακό Huawei Mate20 Pro

20 φωτογράφοι, με πάθος για το Instagram και τις ομορφιές της χώρας μας δείχνουν σε όλο τον κόσμο τις αθέατες πλευρές της μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους.

Με μοναδικούς συμμάχους τους τις κάμερες του Huawei Mate20 Pro και την έμπνευση, ξεκινούν με έναν και μοναδικό στόχο: να αποδείξουν πως η Ελλάδα είναι πολλά περισσότερα, πέρα από τα τουριστικά κλισέ.

Στο τέλος της αποστολής τους, η Huawei θα δωρίσει τις εικόνες στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Visit Greece) ώστε το πρόσωπο της Ελλάδας να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Οι προορισμοί των 20 φωτογράφων είναι μερικά από τα πιο γραφικά μέρη της Ελληνικής επικράτειας:

Σαντορίνη: το νησί - θαύμα

Μάνη: η Σκωτία της Ελλάδας, το δικό μας «King’s Landing»

Μετέωρα: καθηλωτικό τοπίο που ανανεώνει την πίστη στη φύση και τα ανθρώπινα θαύματα

Ύδρα: η αρχοντική

Ζαγοροχώρια: Τόπος – τέλεια συμφωνία ανάμεσα στην πέτρα και τη φύση.

Κι ακολουθούν Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μύκονος, Φλώρινα, Καλάβρυτα, Καστοριά, Κατερίνη, Ναύπλιο, Πειραιάς, Πρέσπες.

Μα το βλέμμα μαγνητίζεται από τα δικά μας, τα πανέμορφα και μαγευτικά Χανιά, από την γραφική παλιά πόλη μέχρι τις πασίγνωστες σε όλη την Ελλάδα παραλίες του νομού, οι φωτογραφίες καθηλώνουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό και πολυταξιδεμένο επισκέπτη.

Απόκρημνες πλαγιές που καταλήγουν σε τεράστιες δαντελωτές καταγάλανες ακτές, φιδίσιοι δρόμοι απλωμένοι σα χαλί ανάμεσα στην καταπράσινη φύση. Οι φωτογραφίες από τα Χανιά κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μας «ταξιδεύουν» από τώρα στις καλοκαιρινές μας περιπέτειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News